Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Robert Lewandowski

Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Robert Lewandowski

Tíz éve még Dortmundban játszott, majd a Bayern legendája lett, most a Barca sikeréért küzd.

Sorozatunkban megnézzük, hogyan változtak a futball legnagyobb sztárjai tíz év alatt. Lionel Messit és Cristiano Ronaldót már láthattátok, ma pedig a Barcelona lengyel csatárát, Robert Lewandowskit vesszük górcső alá. Talán nem túlzás azt mondani, hogy ezt az időszakot elsősorban a Bayern Münchenben elért sikerei határozták meg. Gólt gólra halmozott, minden évben német bajnok lett (8 szezon alatt), a 2019/20-as szezonban pedig mind a hat trófeát, köztük a Bajnokok Ligáját is elhódította a csapattal. A Bundesliga góllövő örökranglistájának második helyén áll, és ha maradt volna Münchenben, minden bizonnyal az élre ugrott volna 2-3 szezon alatt. De nézzük, hogy lett a fiatal reménységből csatárlegenda.

2012-ban még a Dortmund színeiben játszott, óriási reménységként Kagawa és Gündogan oldalán.

2022-ben pedig nyolc év után hagyta el a Bayernt a Barcelona kedvéért. Amennyiben a képre kattintasz, megnyílik a galériánk, amiben megnézheted, hogyan is változott a lengyel a FIFA 13 óta eltelt tíz FIFA-játékban.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!