BLAST Premier Fall Groups: Gut Knife - Lore skint nyerhetsz a mai adáson!

BLAST Premier Fall Groups: Gut Knife - Lore skint nyerhetsz a mai adáson!

Szerinted kik lesznek az utolsó továbbjutók?

Elérkeztünk a BLAST Premier Fall Groups utolsó napjához. Az őszi BLAST-szezon első felvonásában hat csapat van még játékban, de ahogy az lenni szokott, csak hárman juthatnak tovább az őszi Finalbe. A NaVi, az OG és a Liquid már továbbjutott, a többieknek még fontos helyekről kell majd dönteniük. A következő csapatok vannak még játékban:

  • FaZe
  • Astralis
  • NiP
  • Heroic
  • G2
  • Vitality

Nem tudjuk, hogy a FaZe tényleg leeresztett-e vagy csak gyakorlásnak használják a tornát, de egyelőre verhető formában vannak. Persze az Astralisnak így sem lesz könnyű dolga, a dánok sincsenek a topon, sőt! Meglehetősen gyengén játszottak eddig, ha nyerni akarnak a FaZe ellen, akkor minden tudásukra szükségük lesz.

A torna eddigi legnagyobb csalódása viszont egyértelműen a NiP, bár tegnap harcba szállt ezért a címért a Heroic is. A dánok labdába sem tudtak rúgni a Liquid ellen, míg a pizsamás nindzsák a Vitality, az EG és a Liquid ellen is szenvedtek. Igazi 50-50 meccs lesz a két ötös összecsapása, amit könnyen lehet, hogy a megjósolhatatlan egyéni teljesítmények döntenek majd el.

Az este utolsó meccsén pedig a G2 és a Vitality visszavágóját láthatjuk majd. Két napja apEXék tudtak nyerni 2-1-re, miután a G2 Nuke-on kívül hozzá sem tudott szagolni a játékhoz. Meglátjuk mit hoz majd a visszavágó, az biztos, hogy HooXinak oda kell tennie magát, ha győzelemre szeretné vezetni csapatát.

Az utolsó játéknap egyben azt is jelenti, hogy elérkeztünk a nyereményjátékunk fődíjához. Eddig minden meccsnapon nyerhettetek skineket, nincs ez másként most sem, ám ezúttal egy kés lesz a nyeremény! Nincs más dolgotok mint nézni az adást, a chaten jelentkezni a játékra és az este folyamán akár te is megnyerheted majd a Gut Knife - Lore skint, minimal wear állapotban.

A BLAST PREMIER FALL GROUPS MAI MENETRENDJE AZ ESPORT1TV-N:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!