LEC: Drámai széria, reverse sweep és egy nagyon fájdalmas búcsú

LEC: Drámai széria, reverse sweep és egy nagyon fájdalmas búcsú

A győzelem kapujában nem sikerült bevinni az utolsó ütést, így jöhetett a fordítás 0-2-ről az LEC 2022-es nyári szezonjának legizgalmasabb szériájában.

Ha azt hittétek, hogy a Rogue vs MAD Lions Bo5-nél nem lehet izgalmasabb szérián lerágni a körmötöket az LEC 2022-es nyári rájátszásának nyitó hétvégéjén, akkor nagyot tévedtetek. A Fnatic vs EXCEL minden várakozást felülmúlt, ugyanis váratlan hősválasztások, elképesztő egyéni teljesítmények és egy reverse sweep volt terítéken tegnap. Végül a szériát Európa egyetlen világbajnoka nyerte meg, az EXCEL a tavaszi playoffhoz hasonlóan, 5. mérkőzésen búcsúzott az első körben.

Fnatic vs EXCEL (3-2)

Az alapszakasz során rengetegen temették már a Fnatic csapatát, azonban Humanoidék egy jó hajrával végül az ötödik helyen bemasíroztak a kieséses szakaszba. Az EXCEL ellen azonban semmilyen ellenállást nem tudtak kifejteni az első két meccsen, sőt a harmadik összecsapáson is többször kerültek olyan helyzetbe, ahonnan úgy tűnt, nincs már visszaút. Razork azonban másképp gondolta, Poppyjával a legkritikusabb pillanatokban pörgette meg úgy a pörölyt, ahogy azt még Vizicsacsi is megirigyelné. A spanyol erdészre bármikor számíthattak a csapattársak, abszolút vezéregyéniségként viselkedett a Szurdokban.

A fenti videóban látható jelent volt az, ahol megtört az EXCEL. Emberelőnyben ostromolhatták a Fnatic bázisát úgy, hogy ez a győzelem nekik a biztos továbbjutást jelentette volna a következő körbe. Ekkor jött Wunder, aki remekül dobta vissza Patrikot, majd érkezett Razork a Hősies rohammal. Tényleg hihetetlen, hogy milyen mélyről kapaszkodott vissza a FNC, akik pénteken már a Misfits Gaming ellen játszhatnak a világbajnoki részvételért. Az EXCEL back-to-back bejutott a rájátszásba 2022-ben, ami miatt mindenképpen kijár a játékosoknak és az edzői stábnak a vállveregetés, de a csapatnak még van hova fejlődnie, ha Bo5-ökben szeretnének egy magasabb szintre lépni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az EXCEL legjobbja tegnap?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.