Kik lehetnek a FIFA 23 legjobb támadói?

Kik lehetnek a FIFA 23 legjobb támadói?

Szerinted ki a világ legjobb támadója?

A támadók a csapat sztárjai, mivel ők felelősek a gólszerzésért. Egy gólérzékeny támadó nagyban megkönnyíti a helyzeted, hiszen kevesebb lehetőségre van szüksége ahhoz, hogy eredményes legyen. Gyorsak, jól helyezkednek, és halálos a befejezésük. Ezeket a tulajdonságokat értékeli a legjobban a FIFA is, a világ legjobbjai ezekben kiemelkedőek. Azonban a figyelem azzal jár, hogy az áruk is magas, nem olcsó őket megszerezni. Ennek ellenére érdemes beruházni egy jó csatárra, mert rengeteg mérkőzést tud eldönteni, és amúgy is, gólt szerezni a legjobb érzés a fociban, konkrétan nem lehet megunni akkor sem, ha életedben lőttél már szó szerint egy milliót. Az mindegy, hogy a valóságban, vagy játékban, a milliomodik is fantasztikus érzés. És ahogy tegnap a kapusoknál megállapítottuk a „nagy igazságot", miszerint, ha nem kapsz gólt, nem veszthetsz, a mai nagy bölcsesség az az: rúgott gól nélkül biztosan nem nyersz majd.

Az Ultimate Teamben is mindig fontos elem a csatár, ráadásul a pormóciók során nagyon erős játékosokra tehetünk szert, akikkel könnyű a gólszerzés, ám ezért borsos árat kell fizetni. De kik kaphatnak a játék elején is már erős verziót?

Ugyan az EA továbbra sem adott ki hivatalos ratingeket, néhány játékosnak azért már kiszivárgott az értékeléseAz alábbi táblázatban feltüntettünk néhány játékost, a lehetséges ratingjével. Többeknél a leakelt értékre számítunk, bár ezek még a megjelenésig bőven változhatnak. Továbbá a tavalyi értékelésük és a valós teljesítményük is befolyásolja, hogy milyen ratinget kapnak végül. Messi ugyan nem mindig csatár pozícióban szerepel, sok gólt szerez és a támadásokért felel, várhatóan 91-es ratinget kaphat, csak úgy, mint például Mohamed Salah. Szerinted kinek kéne a legjobb ratinget kapnia?

Név Jósolt Overall Klub
Robert Lewandowski 91 Barcelona
Kylian Mbappé 92 Paris Saint-Germain
Cristiano Ronaldo 90 Manchester United
Harry Kane 89 Tottenham Hotspur
Karim Benzema 91 Real Madrid
Erling Haaland 89 Manchester City
Romelu Lukaku 87 Inter Milan
Paulo Dybala 87 Juventus
Ciro Immobile 87 Lazio
Gerard Moreno 86 Villarreal
Jamie Vardy 86 Leicester City
Gabriel Jesus 85 Arsenal
Darwin Núñez 85 Liverpool
Lautaro Martínez 85 Inter Milan
Antoine Griezmann 85 Atlético Madrid
Pierre-Emerick Aubameyang 85 Barcelona
Memphis Depay 84 Barcelona
Roberto Firmino 84 Liverpool
André Silva 84 RB Leipzig
Josip Iličić 84 Atalanta
Wissam Ben Yedder 84 AS Monaco
Zlatan Ibrahimović 83 AC Milan
Iago Aspas 83 Celta
João Félix 83 Atlético Madrid

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kinek kéne a legjobb ratinget kapnia?

  • 0 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 67 %