Mi történik, ha eléred a Minecraft-pálya szélét?

Mi történik, ha eléred a Minecraft-pálya szélét?

Több, mint 100 napot vett igénybe a kísérlet.

Mendegél a streamer, hogy beteljesítse azokat az elméleteket, miszerint a föld lapos, és a végén le lehet esni. Egészen örült dolgokra vállalkoznak a tartalomgyártók, amivel lekötik a közönséget, az egyik ilyen, hogy Minecraftban megpróbálnak elérni a pálya szélére, hogy megnézzék mi történik. 

Erre vállalkozott Mystical Midget is, aki 2021. január 31-én indult el a Minecraft végéig tartó nagy túrára. Azóta 2500 órányi játékidő alatt (bő 104 nap) 32 000 000 blokkot sikerült haladnia, mire sikerült neki a bravúr.

Ahogyan az az alábbi videóban is történt, a játék ilyenkor beglitchel, eltorzul, nem nagyon tudja feldolgozni a történéseket, és betölteni a térképet. Egy ponton túl feladja a küzdelmet, a játékos pedig belezuhan a nagy semmibe, majd gyorsan elkezd életerőt veszteni, végül meghal. Ez a „zarándoklat” a játék legelkötelezettebb rajongói körében népszerű időtöltés. A lényege az, hogy elérjük azt az állapotot, elkezd eltorzulni a környezet. Ez a glitch csak a Minecraft néhány régebbi verziójában van jelen, és jellemzően több mint 12 millió blokkot kell utaznod. Nem kevés, de amint a példa mutatja, lehet, hogy közel háromszor ennyire is szükség van. A streamer ezt a 11 éves Minecraft Beta 1.7.3-as verzióján érte el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megpróbáltad már elérni a játék végét?

  • 50 %
  • 33 %
  • 17 %