Hivatalos! Érkezik a Mafia 4!

Hivatalos! Érkezik a Mafia 4!

Sajnos még sokat kell ahhoz várnunk, hogy kézhez vegyük a játékot.

Sikerült a közösséget nagyon felcsigáznia a Hangar 13 stúdiónak, ugyanis a Mafia 20. születésnapja alkalmából adott interjúban Roman Hladík vezérigazgató végre megerősítette, hogy készül a legendás sorozat negyedik része.

Ezzel megerősítést nyertek azok a korábbi pletykák, és szivárogtatások, amelyek arról számoltak be, hogy már javában zajlik a munka a Mafia III. és a Mafia: Definitive Edition készítőjénél. Hladík a játék hivatalos honlapján úgy nyilatkozott, 

„Örömmel erősíthetem meg, hogy elkezdtünk dolgozni egy teljesen új Mafia-projekten! Bár még néhány év van hátra, és ennél többet most még nem oszthatunk meg, nagyon izgatottak vagyunk, hogy tovább dolgozhatunk ezen a szeretett franchise-on, és új történetekkel szórakoztathatjuk a játékosokat.”

A májusi pletyka szerint az új Mafia-játék a korábbi játékokhoz használt saját fejlesztésű motor helyett az Unreal Engine 5-ben készül majd, és ami még érdekesebb, hogy állítólag a meglévő trilógia előzménye lesz. A sorozat történelmileg ugrált a játékok között, az eredeti játék a korai 1930-as évekől a Mafia 3 a késő 60-as évekig, így nem teljesen váratlan, hogy a stúdió egy újabb korszakot választana ezúttal is. Hladík ráadásul mindegyik játékon dolgozott már különböző pozícióban, így elég jól ismeri a franchise-t, és ugyan a harmadik rész nem aratott nagy sikert, a remake már jól sikerült, így joggal bízhatunk benne, hogy ismét egy remek játékot kapunk majd. Sajnos erre még éveket kell várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a Mafia 4-et?

  • 50 %
  • 33 %
  • 17 %
  • 0 %