Csúszik a játék, ami megtörné a FIFA uralmát

Csúszik a játék, ami megtörné a FIFA uralmát

Ti mit vártok az UFL-től?

„Ma jelentjük be, hogy a megjelenési dátumot 2023-ra tesszük át” – mondta az UFL-t fejlesztő Strikerz Inc vezérigazgatója, Eugene Nashilov egy fejlesztési frissítésről szóló videóban. Sajnos idén tehát nem érkezik a messiásként várt UFL, amitől a készítők azt várják, hogy megdönti az EA és a Konami uralmát a futballszimulátorok piacán. A tavalyi gamescomon jelentették be a játékot, ami 2016 óta készül.

Később már egy gameplay videó is megjelent róla, aminek következtében a játékosok még jobban elkezdték várni a játékot. Már a közösség nagy része unja a FIFA-t és az eFootballt, és vágyik valami újra, ami tényleg jó, és hosszú távon alternatívát jelenthet. A várakozás még inkább felpörgött, amikor úgy tűnt, már idén kipróbálhatjuk a programot. Sajnos ez nem valósul meg, és jövő évig várnunk kell.

„Nem újdonság, hogy ez egy hatalmas technológiai komplexitású játék, amelynek a futballmechanikák és -technikák teljes skáláját kell szimulálnia, dinamikus, realisztikus animációkkal, világklasszis játékosokkal és még sok mással. A játék jelenleg körülbelül 80%-ban készen van, és több időre van szükségünk, hogy befejezzük a fejlesztést” – fűzte hozzá Nashilov. Továbbá azt ígérte, hogy pontosabb dátumot jelentenek be decemberben.

A játék nagykövetei igazi világsztárok lesznek, főként a Premier Leagueből. A szoftvert Cristiano Ronaldo (Manchester United), Oleksandr Zinchenko (Arsenal), Romelu Lukaku (Inter), Roberto Firmino (Liverpool) és Kevin De Bruyne (Manchester City) népszerűsítik. Az UFL egy ingyenesen játszható játék lesz, amely a „fair to play" ideológiára összpontosít, amely szerint a játékosok tisztességesen megmérkőznek hasonlóan képzett ellenfelekkel. Tehetik mindezt PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en a megjelenéskor. A PC-s és Nintendo Switches bővítés a sikerességétől függ majd a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod az UFL-t?

  • 20 %
  • 80 %