Hihetetlen baki, néhányan már játszottak a FIFA 23-mal, érkeztek is a leakek

Hihetetlen baki, néhányan már játszottak a FIFA 23-mal, érkeztek is a leakek

Egy rövid ideig illetéktelenül fértek hozzá a játékhoz.

Ismét alkotott az Electronic Arts. Még egy hónap van hátra a FIFA 23 megjelenéséig, de már néhányan játszhattak a játékkal. És itt most nem a bétatesztre gondolunk. Ugyanis egy rövid ideig játszható volt Xboxon az utolsó EA-FIFA együttműködés, a sorozat legújabb része. A játékosoknak állítólag akkor sikerült hozzáférniük a játékhoz és frissíteniük azt, ha részt vettek a tesztelésen és előtöltötték az Ultimate Editiont.

Ennek hatására a játék megnyílt, és lehetővé tette a teljes hozzáférést az összes játékmódhoz, beleértve egy rövid időre a FIFA Ultimate Teamet is. Természetesen ez magával hozta azt is, hogy rengeteg szivárogtatás került fel Twitterre. Mezek, ratingek és zenéket is közzétettek a leakerek. A zenék és a Liverpool felszerelése sajnos már nem elérhető, törölték a bejegyzést, de a Burnley idegenbeli és harmadik meze még mindig megtekinthető lejjebb. Ezen felül a Pool és az Arsenal játékosainak ratingjei is kikerültek. Azt is láthatjuk, hogy Mohamed Salah és Virgil van Dijk 90-es értékelést kapott. Az előzetes szivárogtatáshoz képest Salah gyengült egy pontot, VvD ratingjét viszont eltalálták.

A játék csak szeptember végén jelenik meg, ezért az EA állítólag kitiltja azokat a játékosokat, akiket a játék streamelésén vagy a játékról készült, azonosítható információkat, például a fióknevet tartalmazó klipek közzétételén kapnak. A szervereket gyorsan lelőtte az EA, azonban állítólag a játékosok továbbra is hozzáférhetnek az offline módokhoz, mint például a karrier és a kezdőrúgás. Az nem egyértelmű, hogy innen is meg tudja-e vonni a hozzáférést az EA, de lehet, hogy kitiltással sújtja azokat, akik engedély nélkül, a hibát kihasználva játszanak vagy osztanak meg róla információkat.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a Burnley meze?

  • 50 %
  • 50 %