FIFA: Ma indul a zárt bétateszt

FIFA: Ma indul a zárt bétateszt

A szerencséseknek lehetőségük van most három hétig kipróbálni a FIFA 23-at.

Június elején az Esport1 is beszámolt róla, hogy a közösségnek lehetősége volt zárt béta kódot igényelni, hogy ki tudja próbálni a FIFA 23-at a megjelenés előtt. A korlátozott férőhely miatt az EA döntötte el, hogy ki kap kódot és ki marad hoppon. 

Ráadásul olyan népszerű játékmódok lesznek elérhetőek a teszt során, mint a Kick OffKarrier mód, a Practice Arena, az Online Friendlies és az Online Seasons. Az Electronic Arts szokás szerint folyamatosan videók formájában bemutatja nekünk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő játékban. A leginkább várt előzetest talán az Ultimate Team tudhatja magáénak, amely ma délután érkezik. Mivel ez lesz az utolsó FIFA-EA együttműködés, a stúdió azt ígérte, hogy nagy durranás várható. Azt, hogy milyen értelemben robban majd a játék, néhányan már most, a többség szeptemberben tudja meg, ugyanis bennfentesek szerint elég súlyos gondok vannak a címmel.

Amennyiben te a szerencsések között vagy, az alábbi e-mailt kell látnod a fiókodban:

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kaptál béta kódot?

  • 0 %
  • 100 %