Így alakul át a God of War Ragnarök harcrendszere

Így alakul át a God of War Ragnarök harcrendszere

Picit több, mint két hónap és jön a God of War Ragnarök.

Miközben gőzerővel készül a 2018-as God of War magyar szinkronja, a játékosok, pontosabban a PS4 és PS5 tulajok már a folytatást, a God of War Ragnarököt várják. Kratos legújabb kalandjára már nem kell sokat várnunk, november 9-től lesz elérhető, addig pedig egyre több információra és érdekességre számíthatunk a fejlesztőktől.

Most például a felfrissített harcrendszert mutatta be a Game Informer, ráadásul egy vadiúj előzetes kíséretében. A rövid, ám új jeleneteket is tartalmazó videóban a harcrendszert vehettük szemügyre, még ha csak felületesen is.

Természetesen a fejlesztők ezen a téren is valami újat, valami még jobbat akarnak mutatni, így az alapok megmaradnak, de sok új lehetőséget kap a harc, melyek mind izgalmasabbá, változatosabbá teszik majd a játékmenetet.

A már biztos újdonságok

  • jóval több fajta, változatosabb ellenféllel kerül majd szembe Kratos
  • Leviathan Axe és a Blades of Chaos is fejleszthető lesz tűzzel és jéggel is
  • több fajta, különböző tulajdonságú pajzsot használhatunk majd

Azt egyelőre nem tudni, hogy Kratos kap-e új fegyvert a játékban, de mi meg lennénk lepődve, ha nem így történne. Kihagyott ziccer lenne a csapat részéről, de hogy pontosan mivel is készülnek ezen a téren, az majd csak november 9-én derül ki.

A God of War Ragnarök november 9-én érkezik PS4-re és PS5-re, de reméljük, hogy rövid időn belül a PC-sek is megkapják a maguk verzióját. Addig kövessétek a játékot gyűjteményünkben, ahol mindig fontos információt megtaláltok róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!