EU Masters: Bluerzorral nem lehet mit kezdeni, ott is van az újabb győzelem

EU Masters: Bluerzorral nem lehet mit kezdeni, ott is van az újabb győzelem

Vezeti csoportját Bluerzor és a Team Heretics, egyre közelebb és közelebb a továbbjutás.

Két hét alatt, összesen nyolc mérkőzésnap rendezik le a 2022-es Amazon European Masters főtáblájának csoportkörét. A mezőnyben két magyar srácnak szoríthattok, azonban nem mindegyik nap kerül képernyőre Bluerzor és Mumus100 is. Tegnap a Zero Tenacity csoportja pihent, így "csak" a Team Heretics mérkőzésén lehetett spamelni a magyar zászlót. A spanyol bajnok az EBL-győztessel találkozott, azonban nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A mai nap Bluerzoréknak lehetőségük lesz rákészülni a további küzdelmekre, a Zero Tenacity visszatér a képernyőre. A négy ex-LEC játékossal, plusz a kispadon Selfmade-del kiálló Vitality.Bee ellen lépnek Szurdokba az Ultraliga győztesei, amely összecsapást lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán követhetitek magyar nyelven!

Team Heretics vs Valiance PRO GAME (1-0)

Nem adta könnyen magát a VPG, a korai szakaszban még tudtak reagálni egy-egy akcióval Bluerzor hatékony dzsungeljátékára. Egy idő után azonban nagyon kellemetlen harcokba mentek bele a horvátok, amelyekben Jackspektra Kalistájával felkoncolta őket. A norvég lövész óriásit játszott, de dicsérhető az egész spanyol együttes, nem véletlen döntötték le a 28. perc előtt az ellenség Nexusát. A legjobb magyar erdész ezúttal nem Wukonggal, hanem Xin Zhaóval kergette őrületbe az ellent, 5-2-15-ös KDA-ja mutatja, hogy ismét uralta az ösvények melletti területeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Szerinted Mumusék legyőzik ma a Vitality.Beet?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.