Hirdetés

8 millió forintért a lehetetlen is lehetséges?

JerValiN és a türelme nem ismerte a lehetetlen szót, 20 000 dollár a jutalma.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters 2022 Summer

Csoportkör - GameWard vs. Dusty

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Az év elején Charlie 'Cr1TiKal' White egy különleges kihívást hirdetett meg. 5000 dollárt ajánlott fel annak, aki végigjátssza a Halo 2-t legendás nehézségi szinten minden módosítót bekapcsolva, kivéve a láthatatlanságot biztosító Envyt. Három héttel később, miután senki sem igényelte, a jutalmat 20 000 dollárra (kb 7,8 millió forint) emelte.

A Halo 2 megjelenése óta eltelt 18 évben nem volt feljegyzett példa arra, hogy bárki elérte volna ezt a bravúrt. Azonban több tucatnyi próbálkozás után egy JerValiN nevű Twitch-streamer először nagyon közel került ehhez, majd sikerült teljesítenie azt. Első alkalommal az összes módosító aktív volt, így ez még nem ért számára pénzdíjat. Ez már önmagában is parádés teljesítmény volt, amit öt óra, 54 perc és 40 másodperc alatt ért el. Azonban nem elégedett meg, nem adta fel, és megpróbálta újra.

Legutóbb hat óra, 29 perc és 44 másodperc alatt játszotta végig a játékot, ezúttal már a feltételeknek megfelelően. Nem volt azonban zökkenőmentes a kísérlet: a futás során különböző trükköket és glitcheket használt fel. Ilyen volt például az a glitch, amely lehetővé teszi, hogy a Tartarus elleni végső harcba magaddal vigyél egy Banshee-t is. Az utolsó percekben így is majdnem félresiklottak a dolgok egy sörétes puskás Brute-nak köszönhetően, aki kitért egy dupla gránát elől. Végül JerValiN így is megoldotta a helyzetet. Rengeteg tehetség, ügyesség és kitartás kellett így is ehhez, úgyhogy gratulálunk neki az elért eredményhez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te kijátszottad már a Halo 2-t bármilyen nehézségi fokozaton?

  • 100 %
  • 0 %
Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés