Hirdetés

Az 1.18-as frissítés új 2D-stílusai: Wing Tree bemutató

A World of Tanks 1.18-as frissítésének egyik új 2D-stílusa a Wing Tree nevet viseli.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A World of Tanks 1.18-as frissítése megannyi újdonsággal szolgál a játékosok számára. A sor meglehetősen hosszú, hiszen érkezik Outpost, amit a Felderítő játékmódban már többször is kipróbálhattunk, de kapunk javított matchmakinget és egy teljesen új tank ágat is az olasz tankvadászok személyében. Nemcsak a matchmakingen csiszoltak a Wargaming fejlesztői, hanem a járművek egyensúlyán is, továbbá újradolgoztak több problémás pályát is.

Az újdonságok közé tartoznak a különleges festések is, amik közül a Wing Tree egy 2D-stílusnak számít, aminek játékbeli értéke 1 250 aranyra rúg. A stílust a Phyllomedusidae családba sorolható béka ihlette, ami trópusi esőerdőkben él. A fenti képre kattintva még több játékbeli fotón vehetitek szemügyre az új stílust.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!