Hirdetés

Csúszik a Battlefield készítőinek free to play játéka

Csúszik a néhány éve alapított Embark Studios első projektje.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A Patrick Söderlund, az Electronic Arts és a DICE korábbi vezetője több társával 2018-ban alapította meg az Embark Studiost, amelynek első projektje egy kooperatív PvE TPS lövölde, melyet decemberben jelentettek be.

Azonban sok játékhoz, például a Marvel's Midnight Sunshoz hasonlóan csúszik a megjelenési dátuma, és csak 2023-ban válik elérhetővé. Az egyik, de nem egyetlen oka is nagyon hasonló: szeretnének még dolgozni a játékon, hogy a rajongók a lehető legjobb élményt kapják.

„Az Arc Raiders egy ambiciózus játék, és ezt a plusz időt arra fogjuk felhasználni, hogy kibővítsük az élményt, és lehetővé tegyük, hogy a lehető legteljesebb potenciálját elérje" - áll a közleményben. "További részletekkel akkor szolgálunk, amint elkezdjük a játékot alaposabban tesztelni a játékosokkal."

A robotokkal harcoló kis csapat története izgalmasan hangzik, és amennyiben minél kevesebb hibával jelenik meg a program a csúszásnak köszönhetően, szerintem senki sem bánja, hogy néhány hónapot még várnia kell rá. De addig sem kell a pókot nézni a sarokban, amint elkészíti a csapdáját, esetleg a fű növését csodálni, ugyanis az Embark Studios egy másik projekten is dolgozik, amelynek fedőneve Project Discovery. Ez is egy co-op shooter, csak épp FPS, amiről tavaly már megjelent egy rövid kedvcsináló.

Söderlund úgy fogalmazott, az utóbbi hónapokban a vártnál gyorsabban haladt a fejlesztése, és mivel új és viszonylag kicsi stúdióról beszélünk, nem akartak egyszerre két játékot kiadni. Ezért született meg a döntés, hogy a Project Discovery lesz az első címük a piacon, amiről hamarosan több információt elárulnak majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Várod az Arc Raiders megjelenését?

  • 33 %
  • 67 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!