Hirdetés

Nem túl sikeresek a Netflix mobilos játékai

Ti tudtatok egyáltalán erről a lehetőségről?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A Netflix nehéz hónapokat tudhat maga mögött, hiszen a fennállása óta először csökkent jelentős mértékben – 200 ezerrel – az előfizetőinek a száma. Ennek következtében változásokat eszközölnek, például igyekeznek szigorítani a jelszó megosztáson, és ezáltal a azon, hogy egy fiókot a megengedettnél sokkal több felhasználó vegyen igénybe. Továbbá még idén érkezhet a Netflix olcsóbb verziója, ahol a műsorokat reklámblokkok szakítják meg – hasonlóan a televízióhoz.

Tavaly év végén jelentették be, hogy a kínálatukat videójátékokkal fogják bővíteni, amelyből mára 24 elérhető az alkalmazásban. Annak ellenére, hogy ez az felhasználóknak nem kerül további költségbe, elenyésző az érdeklődés. A 221 millió előfizetőből csupán 1,7 millió használja napi szinten a mobilos játékszolgáltatást, amely kevesebb mint egy százalék.

A probléma főként abból adódhat, hogy a felhasználók nincsenek tisztában ezzel a lehetőséggel, ezért alkalmuk sincsen a a Netflix Gaming oldalának megismerésére, pedig a kínálatban többek között olyan játékokkal találkozhatnának mint a Stranger Things vagy a MoonlighterA cégóriás célja az, hogy a lehető legjobb játékélményt legyen képes nyújtani, ezért a 2022-es év végére 50 játékra tervezik bővíteni a katalógusukat. 

Nyilvánosságra hozták, hogy több streaming tartalom adaptálásán is dolgoznak A vezércsel, A nagy pénzrablás, Árnyék és Csont –, amelyeknek érdemes lesz adni egy esélyt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te tudtad, hogy a Netflixnek vannak játékai?

 • 13 %
 • 88 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 3 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • MesterTeemo 3 hónapja
  Nemtom, lehet mondjuk azért mert netflix előfizetés nélkül nem is lehet őket használni? xD értem én hogy bevétel meg csökkent az előfizetők száma valahogy kompenzálni kell de azért ez nevetséges :'D
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!