Hirdetés

Rejtélyes videón leplezhették le a Tekken 8-at

Te szeretted a Tekken-játékokat?

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Az EVO 2022 során bemutattak egy rövid teaser-videót, ami a leírás szerint egy új Tekken-játékot vezetett fel. Egy ideje már keringenek pletykák mind az eredeti Tekken remake-jéről, mind egy új folytatásról. Tekintve, hogy a teaser Kazuya egy régebbi változatát mutatja, joggal feltételezhetjük, hogy a Bandai Namco videója nem egy remake-re utal, bár a videó rövidsége miatt nem egyszerű ezt megállapítani.

A videóban azt láthattuk, ahogy Kazuya bosszút áll apján, Heihachin azzal, hogy ledobja őt egy szikláról, amely a sorozat egy igen emlékezetes jelenete. Azonban ezután elmosódik és vált a kép, és megkapjuk Kazuya idősebb, sebhelyes változatát a Tekken 4-ben szerzett vörös szemmel, miközben mellette megjelenik a „Készülj" felirat.

A sorozat igazgatója, Katsuhiro Harada korábban úgy nyilatkozott arra kérdésre, hogy a tervek szerint a Tekken 7 egy folyamatosan frissülő live-service platform lesz-e, vagy a Tekken 8 elkerülhetetlen: „Ha a játék megjelenik, és úgy tűnik, hogy a játékosoknak nagyon tetszik a 7 és szeretnének még többet látni ugyanebben a szellemben, talán ez is megtörténhet. Vagy lehet, hogy kiadjuk a játékot, és egy bizonyos ponton úgy döntünk, hogy sok mindent megváltoztatunk a játékban, annyira, hogy az indokolttá teszi a 8-ast számozást. Van néhány korai ötletünk arra vonatkozóan, hogy mit szeretnénk csinálni, de ez igazából a játékosokon múlik, és azon, hogy mit szeretnének látni".

Ez alapján jó esély mutatkozik arra, hogy a videóval a sorozat nyolcadik részének kedvcsinálóját láttuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te szereted a Tekken-játékokat?

  • 82 %
  • 18 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!