Jól halad a korszakalkotó GTA 6 fejlesztése

A korábbi híresztelésekre is reagált a Take-Two.

A Rockstar Games februárban megerősítette, hogy gőzerővel készül a Grand Theft Autó következő része, amely vélhetően a VI számozást kapja. Most Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a pénzügyi jelentés során elmondta, hogy „A Grand Theft Auto sorozat következő részének fejlesztése már javában zajlik, a Rockstar Games csapata eltökélt abban, hogy ismét kreatív mércét állítson fel a sorozat, az iparág és az egész szórakoztatóipar számára, ahogy a kiadó tette ezt minden egyes elsővonalbeli megjelenésével."

A GTA 6, megkockáztatom a játéktörténelem egyik legjobban várt játéka. De ezzel párhuzamosan az elvárások is az egekben vannak. Ráadásul már közel 9 év eltelt a GTA V megjelenése óta, a közösség nagyon türelmetlen, pedig még éveket kell várni a következőre. Ezek után egyszerűen nem lehet rossz a Grand Theft Auto 6. Zelnick szerint nem lesz az, sőt. A Rockstar célja, hogy minden korábbi eredményüket jelentősen túlszárnyalják, ami már önmagában is igen impozáns.

Mi játékosok leszünk a legboldogabbak, ha valóban egy sikertörténet kerekedik ki a GTA VI-ból. Azonban Zelnick szavaiban talán az is benne van, hogy szeretnék megelőzni a kérdéseket a Bloomberg nemrég megjelent jelentése után, amely azt állította, hogy először női főszereplőt kapunk és Vice Cityben játszódik majd. Végül a Rockstar nem erősítette meg és nem cáfolta a híreszteléseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted felnő az elvárásokhoz a GTA VI?

  • 13 %
  • 75 %
  • 13 %