Hirdetés

Jól halad a korszakalkotó GTA 6 fejlesztése

A korábbi híresztelésekre is reagált a Take-Two.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A Rockstar Games februárban megerősítette, hogy gőzerővel készül a Grand Theft Autó következő része, amely vélhetően a VI számozást kapja. Most Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a pénzügyi jelentés során elmondta, hogy „A Grand Theft Auto sorozat következő részének fejlesztése már javában zajlik, a Rockstar Games csapata eltökélt abban, hogy ismét kreatív mércét állítson fel a sorozat, az iparág és az egész szórakoztatóipar számára, ahogy a kiadó tette ezt minden egyes elsővonalbeli megjelenésével."

A GTA 6, megkockáztatom a játéktörténelem egyik legjobban várt játéka. De ezzel párhuzamosan az elvárások is az egekben vannak. Ráadásul már közel 9 év eltelt a GTA V megjelenése óta, a közösség nagyon türelmetlen, pedig még éveket kell várni a következőre. Ezek után egyszerűen nem lehet rossz a Grand Theft Auto 6. Zelnick szerint nem lesz az, sőt. A Rockstar célja, hogy minden korábbi eredményüket jelentősen túlszárnyalják, ami már önmagában is igen impozáns.

Mi játékosok leszünk a legboldogabbak, ha valóban egy sikertörténet kerekedik ki a GTA VI-ból. Azonban Zelnick szavaiban talán az is benne van, hogy szeretnék megelőzni a kérdéseket a Bloomberg nemrég megjelent jelentése után, amely azt állította, hogy először női főszereplőt kapunk és Vice Cityben játszódik majd. Végül a Rockstar nem erősítette meg és nem cáfolta a híreszteléseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted felnő az elvárásokhoz a GTA VI?

 • 13 %
 • 75 %
 • 13 %
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Detrix 3 hónapja
  "A Rockstar Games csapata eltökélt abban, hogy ismét kreatív mércét állítson fel a sorozat, az iparág és az egész szórakoztatóipar számára, ahogy a kiadó tette ezt minden egyes elsővonalbeli megjelenésével." , ha olyan lesz mint a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition a megjeleneskér, a mémgyárosok kreatív mércéje lesz a legnagyobb.
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 3 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • No_Kia 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • MANDINGO 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!