Akciófigyelő: Két ingyenes játék vár Epicen, az egyik a Shadow of the Tomb Raider!

Akciófigyelő: Két ingyenes játék vár Epicen, az egyik a Shadow of the Tomb Raider!

Két remek játékért nem kell most fizetnetek az Epic Games Store-on.

Nem egy, hanem rögtön kettő videójátékot ad ingyen jövő hét csütörtökig az Epic Games Store. Az egyik a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, a másik a Submerged: Hidden Depths. Ha ez nem lenne elég, akkor még a Knockout Cityhez is behúzhattok egy csomó extra tartalmat a következő hét napban, természetesen szintén egyetlen forint ráköltése nélkül. A szemfülesebbek kiszúrhatták, hogy Lara Croft 2018 szeptemberében megjelent kalandját egyszer már meg lehetett kaparintani ingyen az Epic jóvoltából, azonban most itt az ismétlés.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

A világ egyik leghíresebb kitalált kalandora méltó trilógiát kapott a Crystal Dinamics és az Eidos-Montréal fejlesztőcsapataitól. A lezáró fejezetben még több akció, kihívás és drámai pillanat vár Larára, aki Mexikóban és Peruban igyekszik feltárni az összes rejtélyt. A Definitive Edition tartalmazza az alapjátékot, az összes letölthető fegyvert, kinézetet és képességet, sőt mindegyik extra (7) DLC-t is.

Submerged: Hidden Depths

Csak néhány épület emelkedik ki a hatalmas víztömegből, ami elmosta a világot. Ilyen körülmények között kell irányítanotok Mikut és Takut, akik saját démonaikkal küzdenek. Egy harcoktól mentes platformer-kaland-felfedezős játékot készített az Uppercut Games, amely egyszerre megnyugtató és felkavaró, de mindenképpen különleges élményt nyújt.

Az ingyenes Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition és  Submerged: Hidden Depths videójátékokat szeptember 8-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te behúztad 2021. december 31-én a Shadow of the Tomb Raidert?