Ingyen cuccokkal támad a 2022-es Rainbow Royale esemény

Ingyen cuccokkal támad a 2022-es Rainbow Royale esemény

Idén is be lehet húzni egy csomó ingyen nyalánkságot.

Az Epic minden évben külön figyelmet fordít arra, hogy felhívja a figyelmet és megünnepelje az LGBTQIA közösséget. A Rainbow Royale esemény mindig is az elfogadásról, a megértésről és szeretetről szólt és ez idén sem lesz máshogy. Kezdésnek idén még a Battle Bus is új ruhába öltözött.

Rainbow Crossroads

Azon kívül, hogy a BR mód ugyanúgy működik még eddig, az esemény ideje alatt mini játékok is várják a játékosokat. A Whirly Jump vagy az autóverseny során be lehet húzni egy adag Rainbow Style pontot, amiből később trail-re vagy title-re lehet költeni. Ha pedig már ott vagytok akkor egy Easter Egg is vár rátok, ami Nia Nalhoz kapcsolódik. A Crossroads a Discover-en keresztül elérhető, de a 0487-8528-5944 sziget kóddal is elérhető.

Érkezik Dreamer

Arról tegnap már szó volt hogy a DC Arrowverse világából érkezik majd a Dreamer szett, amiben Nia Nal vagyis Dreamek skinjét találjuk majd, sok minden mással együtt. A szuperhős a Supergirl sorozatban tűnt fel és az ereje abban rejlik, hogy az almok energiáját felhasználva előre lát a jövőbe és az ottani veszélyeket megpróbálja megakadályozni.

"Az tesz minket erőssé, ha megosztjuk az igazunkat" 

Play Your Way küldetések

Ha pedig a mini játékok nem lennének elegek, akkor jön egy adag küldetés is, ahol több dolgot is be lehet húzni teljesen ingyen. Köztük a Kaleido-Crusher Csákányt, az Above the Clouds Wrapet, a Taco Takeoff töltőképernyőt és még sok mást.

Dreamer Cup és Nicole Maines stream

Ha megtetszett a Dreamer kinézet, de költeni nem akartok rá, akkor is van lehetőség megszerezni. Szeptember 6-án egy Zero Build Squad bajnokság keretein belül meg lehet majd nyerni. Ehhez kell egy minimum 50. szintű fiók 2FA dolgokat is engedélyezni kell.

Végül pedig a Dreamert alakító színésznő, Nicole Maines is belemerül az esemény nyújtotta lehetőségekbe, amikor Chica csatornáján, szeptember 9-én találkozunk majd vele is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!