Hirdetés

Lady Gaga is koncertet adhat a Fortnite-ban

A Rainbow Royale nem hozott Lady Gaga koncertet, de majd talán a következő patch!

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, visszatért a Rainbow Royale event, ami ismét az LGBTQIA közösséget ünnepli. Ennek apropóján, tengernyi sok újdonság érkezett a játékba, ráadásul sok ingyenes cucc is, amiket mind egyetlen forint elköltése nélkül szerezhetünk meg.

Egy valami azonban kimaradt az eventből, pontosabban valaki. Néhány napja, kiszivárgott egy új, hamarosan érkező csoportos emoji, amiben nem nehéz felismerni, hogy Lady Gaga Poker Face c. dala szól.

Innen persze mindenki azonnal összerakta a képet, Lady Gaga lehet a következő, aki hírességként, zenészként kerül be a Fortnite-ba, olyan nevek után, mint Ariana Grande vagy Travis Scott. Azt persze nem tudni, hogy egy lehetséges Lady Gaga kollaboráció pontosan mit is jelentene.

Van, aki csak néhány skinre, emojira tippel, míg mások szerint egy olyan koncertre számíthatunk majd, mint Ariana Grande vagy Travis Scott esetében.

A Chapter 3 Season 3-nak szeptember 17-én lesz vége, előtte pedig meg kell még érkeznie a v21.51-es patchnek is, ami jó eséllyel Lady Gaga tartalmakat is hoz majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!