Megérkezett az első részlet a Disney+ Pinokkió filmjéből

Megérkezett az első részlet a Disney+ Pinokkió filmjéből

Az alkotás néhány nap múlva érkezik a streaming platform kínálatába. 

Néhány évvel ezelőtt a Disney úgy határozott, hogy a klasszikus animációs filmjeit élőszereplős moziként adaptálja, így próbálva megfogni az új évezred fiataljait. A stúdió erőfeszítései összességében egész jól sikerültek, ezért a jövőben is számtalan feldolgozást kapunk majd, legközelebb pedig a Pinokkiót tekinthetjük meg, melyben Tom Hanks alakítja a jóságos Gepetto mestert, Benjamin Evan Ainsworth meg a címszereplő hangját adja. 

A film premierje egyébként szeptember 8-án lesz a Disney+ streaming szolgáltatón és a debütálás közeledtével megérkezett az első részlet is a műből, amit a legendás rendező, Robert Zemeckis hozott tető alá. Az alábbi videóban a szorult helyzetbe került Pinokkió és a Joseph Gordon-Levitt orgánumán megszólaló Tücsök Tihamér beszélgetését láthatjuk, miközben próbálnak meglógni a fogságból. 

Érdekesség, hogy nem csak a Disney készít Pinokkió-filmet idén, ugyanis a horror nagymesterének számító Guillermo del Toro is összehozta saját verzióját, ami előreláthatólag decemberben debütál a Netflixen. A két mű között ég és föld a különbség, ugyanis del Toro verziója stop-motion technológiával készült és az aranyos történet ellenére az egész képi világa hátborzongatóra sikerült az előzetes alapján. Szerintetek melyik változat lesz jobb? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!