Kimarad egy nagyon népszerű elem a Hogwarts Legacyból

Kimarad egy nagyon népszerű elem a Hogwarts Legacyból

A fejlesztők megerősítették a különleges sport hiányát. 

A játék hivatalos weboldalára felkerült egy hosszabb gyakori kérdések sorozat, amelyben a készítők válaszolnak a rajongók felvetéseire. Így tehát teljesen hivatalos megerősítéseket kapunk olyan témákban, amely a leginkább foglalkoztatja a közösséget. Ebben nagyon sok minden előkerül, a szemfülesek pedig kiszúrhattak egy rossz hírt is. Ugyanis a Hogwarts Legacyben nem lesz lehetőségünk kviddicset játszani.

„A kviddics nem játszható a Hogwarts Legacyban. Azonban az utazásra szolgáló repülés seprűn és a seprűverseny kihívások részei a játéknak. A játékosok ezen kívül seprűvel repülve fedezhetik fel a Roxfort kastélyt körülvevő új és ismerős helyszíneket” – olvasható a válaszban.

Ez rengeteg rajongónak csalódást okozott, akik arra számítottak, hogy a filmekben és a könyvekben a roxforti diáklét kulcsfontosságú elemeként ábrázolt sportot is űzhetik majd. A kviddicspálya korábban szerepelt a játék egyik korai trailerében, amelyben egy olyan kép is látható volt, ahol egy diák viselt ilyen felszerelést. Így elmondható, hogy elhúzták előttünk a mézesmadzagot. A döntés azért is szomorú, mert korábbi játékokban már volt lehetősége a játékosoknak ezzel a sporttal játszani.

A Warner a múlt hónapban jelentette be, hogy a Hogwarts Legacy megjelenési dátumát az idei évről 2023. február 10-re halasztotta PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, a Switch megjelenési dátumát pedig még nem erősítették meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hiányolod a kviddicset a Hogwarts Legacyból?

  • 50 %
  • 50 %