A Naughty Dog új játéka is megbújt a The Last of Us Part I remake-ben?

A Naughty Dog új játéka is megbújt a The Last of Us Part I remake-ben?

Végre megjelent a The Last of Us: Part I, de a rajongók már a fejlesztők következő játékát vélték kiszúrni.

Óriási várakozás övezte a 2013-as The Last of Us remake-jét, amely végül múlt héten megjelent. Természetesen gondolatainkat megosztottuk a játékról, de még alig oszlott el az újdonság izgalma, máris ismét felcsigázták a közösséget a fejlesztők. A szemfülesebbek ugyanis észrevehettek néhány képet, amelyek a Naughty Dog új projektjére utalhatnak!

Úgy tűnik, egy fantasy játékról van szó – már, ha nem lettünk becsapva és nem csak egy vicc az egész –, a képek legalábbis erre utalnak. Nem ez lenne az első alkalom, a Uncharted 3 során például éppen a The Last of Ust leplezte le ily módon a stúdió. A Naughty Dog Central nevű rajongói oldal pedig közzé is tette az észrevételeket egy Twitter-bejegyzésben.

De nem csak ez az egyetlen jel. Tavaly Hyoung Taek Nam, a Naughty Dog egyik vezető koncepciótervezője megosztott ArtStation profilján néhány képet, amelyeken karddal hadonászó, fantasy kinézetű karakterek láthatóak, akik halott sárkányokon ültek, alá pedig ezt a megjegyzést fűzte: „Tudjátok, miről beszélek." Mindezt tovább erősítve, az idei Summer Game Festen a Naughty Dog kreatív igazgatója és a The Last of Us társalkotója, Neil Druckmann azt mondta, hogy „egy új projekt" van készülőben. Reméljük egy hasonlóan remek játékkal lepnek meg bennünket, amit már megszokhattunk tőlük, és hamarosan többet is megtudunk a rejtélyes címről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a remake-elt változatot?

  • 29 %
  • 29 %
  • 43 %