Több új Assassin's Creed bejelentés is lehet a szombati Ubisoft Forwardon

Több új Assassin's Creed bejelentés is lehet a szombati Ubisoft Forwardon

Izgalmas pletykák terjednek az Ubisoft Forwardról.

Mint ahogyan arról már a korábbi cikkekben is beszámoltunk, szeptember 10-én – most szombaton – 21 órától kerül megrendezésre az Ubisoft Forward. Azok akik Twitch-en élőben követik az eseményt, jutalmakat is szerezhetnek amellett, hogy a gamereknek ez egy kihagyhatatlan event.

Természetesen lesz szó, a közösség számára olyan kiemelt jelentőséggel bíró játékokról is mint például a The Division Heartland free-to-play cím, melyről alább olvashattok részletesebben.

A másik nagy izgalmat kiváltó franchise az Assasin's Creed, melyről a napokban izgalmas pletykák terjedtek el. Két egymástól független forrás is azt állítja, hogy a Mirage-on túl két másik játék bejelentésére is számíthatunk – az egyik Japánban, a másik pedig a Római Birodalom utolsó szakaszában játszódhat. Ezenfelül érkezhet egy mobiljáték is, ami Kínába kalauzolja el a résztvevőket. 

Az Ubisoft Forward eseményen minden bizonnyal a Mirage-ról hallhatunk majd a legtöbbet, amelynek megjelenését a szivárogtatások után az Ubisoft is elismerte. A játék várhatóan Bagdadban játszódik, és visszahozza nekünk a régi lopakodós Assasin's Creed érzést, amely nem tartalmazza az Origins óta elérhető új funckiókat.

Érdemes lesz figyelemmel követni a szombat esti élőadást, hiszen akkor mindenre fény derül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nézni fogod az Ubisoft Forwardot?

  • 29 %
  • 29 %
  • 43 %