Mire számíthatunk a hétvégi Ubisoft Forward során?

Mire számíthatunk a hétvégi Ubisoft Forward során?

Még jutalmakat is szerezhettek, ha élőben nézitek az eseményt.

Pörög az élet az egyik legnagyobb fejlesztő és kiadó óriásnál, a Ubisoftnél. Assassin's Creed, Skull & Bones, Prince of Persia, The Division, Far Cry és még ki tudja hány titkos projekt, melyekről mindeddig nem hallhattunk. Reméljük azonban, hogy hamarosan ezeket is megismerjük, hiszen szombaton, szeptember 10-én 21 órakor kezdődik a Ubisoft játékbemutató eseménye, a Ubisoft Forward, amim sok-sok érdekességgel készül a gamerek számára.

Több The Division-cím terítékre kerül, például a 2, a Heartland (amelyről véletlenül idejekorán elárultak információkat) és a Resurgence.

Ezen kívül betekintést nyerhetünk a legendás Assassin's Creed-franchise jövőjébe is, a készülő Mirage-ról és az első rész remake-jéről. De további hírekkel szolgál a stúdió a régóta várt Skull and Bonesszal és a Mario + Rabbids Sparks of Hope-pal kapcsolatban is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni semmiről, már 20:35-től várnak titeket a pre-show keretében, ahol szó lesz a Brawlhalláról, a For Honor,ről a The Crew 2-ről, az Anno 1800-ról és még sok más játékról. A Ubisoft Forwardot YouTube-on, Twitch-en és a hivatalos weboldalon is közvetíti a Ubisoft majd. Látogass el szeptember 10-én a Ubisoft.com/Forward oldalra, hogy az általad preferált formátumban és nyelven nézhesd. A Twitchen nézők jogosultak lesznek Twitch-drop jutalmakat gyűjteni több játékért, ha a Ubisoft hivatalos Twitch-csatornáján vagy bármelyik hivatalos társ-streamernél nézik.

  • Nézd 15 percig, hogy tied legyen a Skull and Bones Emblem a Skull and Bonesban.
  • Nézd 30 percig, hogy tied legyen az Explosive De tail Charm a Rainbow Six Siege-ben.
  • Nézd 45 percig, hogy tied legyen az RC22 Original Cosmetic a Roller Championsben.
  • Nézd 60 percig, hogy tied legyen a Sphinx Tattoo Set az Assassin's Creed Valhallában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézed élőben az eseményt?

  • 33 %
  • 67 %