LoL: Kispadon az MSI-elődöntős, kitette az MVP-t a TSM

LoL: Kispadon az MSI-elődöntős, kitette az MVP-t a TSM

Új csapatot kereshet az észak-amerikai régió egyik legjobb dzsungelese.

Szeptember 10-11-én az LEC-ben és az LCS-ben egyaránt az utolsó két mérkőzésnapot rendezik meg a nyári szezonban. A döntő hétvégéjén érdemes lesz figyelni mindkét régió eseményeit, ugyanis most dől majd el, hogy melyik együttesek kerülnek a Worlds Play-In szakaszába, kik lesznek azok, akik rögtön a főtáblán kezdik meg a menetelést. Európában egyelőre minden halad a megszokott mederben, a Rogue, a Fnatic és a G2 Esports gyakorol a mindent eldöntő ütközetekre. Bezzeg az Egyesült Államokban, ahol felpörögtek az események. A Team SoloMid kitette keretéből Spicát, az Evil Geniuses a 100 Thieves ellen nem veti be Dannyt, a fiatal lövészt.

Spica off, a TSM kereshet új dzsungelest

Még mindig csak 21 éves a kínai erdész, akit 2021 nyarán az NA LCS legjobb dzsungelesének választottak. Akkor még úgy tűnt, hogy a Team SoloMid ismét kijuthat a Worldsre (2020-ban sikerült, az a bizonyos 0-6...), azonban a C9-on nem tudtak átjutni a '21-es Championshipben, így hiába húzták be magabiztosan az alapszakaszt, a legfontosabb szériában nem tudtak bizonyítani. Spica azóta csak szenved, ahogy az egész TSM is, 2022-ben egy 9. és egy 5-6. helyezést tudtak közösen felmutatni, ami megpecsételte a játékos és a klub közötti együttműködést. 2023-ban új csapatban bizonyíthat a fiatal jungler, hogy képes ismét olyan formában játszani, ami tényleg csak a legjobbakra jellemző.

Danny kispadon, az EG nélküle játszik a hétvégén

A másik váratlan bejelentés az észak-amerikai topligából, hogy Danny, az EG lövésze nem játszik a döntő hétvégéjén. A 18 éves szupertehetség mentális problémák miatt nem áll a csapat rendelkezésére, így a maradék négy játékosnak csere ADC-vel kell a 100 Thievest megállítania az alsó ági döntőben.

De ki lehet majd Danny cseréje? Logikus lenne, ha Kaorit felhoznák az Evil Geniuses Academyből, ahol jelenleg ő tölti be az alsó ösvényes carry szerepkörét. A 100 Thievesnek mindenképpen fel kell majd készülnie erre az új rosterre, ha szeretnék kiharcolni a jogot, hogy a Cloud9-nal megütközzenek a nagydöntőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Spica melyik régióban folytatja pályafutását?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.