Hátborzongató thrillert hoz a Netflixre Jessica Chastain és Eddie Redmayne

Hátborzongató thrillert hoz a Netflixre Jessica Chastain és Eddie Redmayne

A másik nővér címre keresztelt alkotás október 26-án kerül fel a platform kínálatába. 

Idén a Netflix történelmet írt, ugyanis először fordult elő hosszú évek óta, hogy előfizetőket veszettek a szomszédban lévő konfliktus és az egyre jobban erősödő streaming háború miatt, ráadásul nem is keveset. Ettől függetlenül a fejesek úgy határoztak, hogy továbbra is öntik a pénzt a Hollywoodi sztárokkal érkező szuperprodukciókba, érkezik például A szürke ember folytatása, na meg a Tőrbe ejtve 2 is, plusz hamarosan Mila Kunis főszereplésével egy bestseller regény adaptáció is a Luckiest Girl Alive thriller személyében. 

A vállalatnak egyébként nagyon bejöhet a borzongatás, ugyanis a fent említett alkotás mellett október 26-án bemutatják A másik nővér címre keresztelt filmet, amiben az Oscar-díjas Jessica Chastain és a szintén arany szobrocskás Eddie Redmayne alakítják a főszerepet. A story megtörtént eseten alapul és az Egyesült Államok egyik legtöbb áldozatát szedő sorozatgyilkosának elkapását mutatja be. Nem spoilereznék tovább, inkább nézzétek meg az előzetest!

Chastain és Redmayne mellett Nnamdi Asomugha, Noah Emmerick és Kim Dickens szerepelnek még a műben, a rendezésért pedig a Mindhunter sorozatban és a skandináv filmes szférában nagymenőnek számító Tobias Lindholm felel. Ha szeretitek a bűnügyi thrillereket, ki ne hagyjátok A másik nővért, mert egy nagyon jó zsánerfilmnek ígérkezik. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!