A régebbi Assassin's Creed játékok egyelőre megússzák a nyugdíjazást

A Ubsoft egy hónapot adott arra, hogy minden kiegészítő és online tartalmat beszerezzünk.

Szeptember 10-én tartják a 2022-es Ubisoft Forward rendezvényt, mely során temérdek új információt kapunk majd a fejlesztőktől az érkező és már meglévő játékokkal kapcsolatban is. Valószínűleg itt mutatkozik be majd hivatalosan az Assassin's Creed Mirage, amiről a napokban elég sok információ szivárgott ki. Részletek az alábbi cikkben!

Vannak persze olyan játékosok, akiket már nem feltétlenül érdekel a sokadik lerántott bőr a franchise-ról és nagyon jól elvannak a régebbi címekkel, mint például az Assassin's Creed trilógiával, vagy a rendkívül sikeres Brotherhooddal. Sajnos azonban semmi nem tart örökké és a Ubisoft még júliusban bejelentette, hogy szeptember elsejei dátummal leállítja a szóban forgó darabok online szervereit, így a tartalmak már elérhetetlenek lesznek, hiába birtokoljuk a játékot és a kiegészítőket. 

A játékosok persze rögtön vasvillát ragadtak, ezért a fejlesztők átgondolták a helyzetet és az online szolgáltatások nyugdíjazási dátumát kitolták egészen október 1-ig, plusz tisztázták, hogy a játékosok továbbra is tolhatják majd az adott alkotást és a kiegészítőket, csak még a határidő előtt aktiválni kell azokat a Steam fiókban. Kivételt képez két cím, a multiplayer fókuszú Brotherhood és a Battle-Hardened csomag az Assassin's Creed III-hoz, de a valaminek a fele is több, mint a semmiből az egész, nem igaz? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!