3 új játékot és egy élőszereplős Assassin's Creed sorozatot jelentett be a Ubisoft

3 új játékot és egy élőszereplős Assassin's Creed sorozatot jelentett be a Ubisoft

Igazi megkoronázása volt ez a szeptemberi Ubi Forwardnak!

Nem vágott át minket a Ubisoft. A 15 éves Assassin's Creed széria örömére tényleg odacsaptak az asztalra. Nem csak a következő részt, a Mirage-t ismerhettük meg közelebbről, de több új játékot is bejelentettek. Rögtön hármat, melyek egytől egyig rendkívül izgalmasnak tűnnek, még akkor is, ha ezeket a projekteket egyelőre csak kódnevekkel leplezték le.

Codename Jade

Az ókori Kínába kalauzol el minket a Jade, amely az Assassin's Creed széria első open-world mobiljátéka lesz. Rövid előzetes keretein belül mutatták be, megjelenése egyelőre ismeretlen.

Codename Red

Megszámolni sem tudjuk már, hogy hány éve sírnak ezért az AC-fanok. Mikor lesz már a feudális japánba kalauzoló Assassin's Creed?! Nos, most! Azaz a közeljövőben, hiszen a Codename Red végre összehozza majd a nindzsákat és az AC-univerzumot. Megjelenése ugyancsak ismeretlen.

Codename Hexe

A három bejelentés közül ez a legrejtélyesebb. A hexe németül boszorkányt jelent és a dizájn, valamint a gallyakból összetákolt orgyilkos logó is valami ilyesmire utal, de nem igazán tudjuk még sem a tematikát, sem a korszakot. Meglátjuk mi sül ki belőle, az biztos, hogy nem mobilos játék lesz, megjelenését pedig még ennek sem ismerjük.

Az Infinity

Néhány szót ismét beszéltek az Infinity projektről, ami nem egy önálló játék lesz, sokkal inkább a mi saját Animusunk. Az Infinity egyfajta hubként fogja majd össze az AC-játékokat, hogy aztán abba a korba, annak a szereplőnek az emlékeibe leshessünk bele, amelyikbe és amelyikébe csak szeretnénk.

A Netflix sorozat

Készül az előszereplős Assassin's Creed sorozat, ezt tudjuk már egy ideje. Sokkal több részletet most sem árultak el, annyit azonban igen, hogy showrunnerként a Die Hard és a The Fugitive írója, Jeb Stuart dolgozik majd a szérián.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!