D23 Expo: Megkapta végső előzetesét az Andor

D23 Expo: Megkapta végső előzetesét az Andor

A sötét hangvételű széria szeptember 21-én három epizóddal érkezik a Disney+-ra. 

A hétvégént artandó D23 Expo során számtalan újdonságot mutatott be a Disney, jött például egy előzetes az élőszereplős A kis hableány adaptációhoz, Nick Fury csúnyán nézve tért vissza a földre, plusz megtudhattuk, ki alakítja majd Ezra Bridgert az Ahsoka sorozatban. Ezen kívül a Star Wars franchise üdvöskéjének számító Mandalóri is villantott egy új előzetest, melyben a harmadik évad történéseibe pillanthatunk be. 

A Star Wars rajongókra egyébként igencsak izgalmas idők várnak és hamarosan elmerülhetünk majd a Lázadók Szövetségéhez vezető véres úton az Andor szériában. Az alkotás a Rogue One-ban feltűnt Cassian Andor körül bonyolódik, aki ha emlékeztek még, szörnyű dolgokat tett a jó ügy érdekében. Korábban már több előzetes és poszter napvilágot látott a sorozatról, tegnap azonban megjelent az újabb kedvcsináló, ami előrevetíti a főhős tragikus sorsát, plusz a képsorok alatt felcsendül a John Williams klasszikus zenei témájának újra gondolt változata, az instant libabőr meg garantált. 

A sorozat premierje várhatóan szeptember 21-én lesz esedékes a Disney+ streaming szolgáltatón, ráadásul a készítők egyből három epizódot is elérhetővé tesznek. Diego Luna mellett visszatér majd Genevieve O'Reilly Mon Mothma szerepéhez, Forrest Whitaker Saw Gerrera terrorista vezért alakítja majd, de a Marvel-nél már nagyot alakító Stellan Skarsgard is feltűnik Luthen Rael-ként. Ti várjátok már a premiert? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések