Új szereplővel bővült az Ahsoka sorozat stábja

Új szereplővel bővült az Ahsoka sorozat stábja

Nincs megállás a Star Wars vonaton, újabb szereplő vel bővült az Ahsoka sorozat!

Májusban kezdődött meg az élőszereplős Ahsoka sorozat forgatása, amiben természetesen a címszereplő bőrében tér majd vissza Rosario Dawson, Hayden Christensen ismét Darth Vader lehet, Natasha Liu Bordizzo pedig Sabine Wren karakterét kelti majd életre. Tűkön ülve várjuk, hogy milyen izgalmakat hoz majd a széria, főleg, hogy most újabb szereplővel bővült a gárda.

Most már azt is tudjuk, hogy Ezra Bridger is feltűnik majd a sorozatban, most először élőszereplős formában, méghozzá Eman Esfandi (Red 11, Richard király) megformálásában. Ezra elsőként a Star Wars Rebels részeiben tűnt fel és bár sokan hamar a szívükbe zárták, szerintem a Star Wars univerzum egyik legidegesítőbb és mihasznább karaktere ő, pedig a listán ott vannak a Porgok, Captain Phasma és Jar Jar is.

Őszintén remélem, hogy az Ahsoka sorozatban egy érettebb, elviselhetőbb Ezrát látunk majd, hiszen bár még nem ismertek a széria részletei, a szereplők listája és a tény, hogy Ahsoka Thrawn admirális nyomába eredhet, már önmagában izgalmas.

Egész hétvégén tart a D23, ahol jelentettek már be néhány érdekes projektet, például egy új Marvel játékot és bízzunk benne, hogy még akár egy Ahsoka előzetest is kaphatunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések