Natasha Liu Bordizzo nagyon komolyan veszi az Ahsoka sorozatos Sabine Wren szerepét

Natasha Liu Bordizzo nagyon komolyan veszi az Ahsoka sorozatos Sabine Wren szerepét

A fiatal színésznő a Netflixes Nappali műszak sajtókörútján beszélt a Disney+-os Star Wars szériáról is. 

Az új Star Wars trilógia kicsit megkavarta a dolgokat a messzi-messzi galaxisban és ez nem feltétlenül tetszett a rajongóknak, mondván az egész olyan érzetet keltett, mintha a franchise irányításáért felelős Kathleen Kennedy meggyalázná George Lucas életművét. Nem tennénk igazságot a kérdésben, az viszont biztos, hogy a Lucasfilm inkább a sorozatok felé fordult, az új megváltó pedig Jon Favreau lett a Mandalórival. A széria sikernek hála olyan projektek kaptak zöld lámpát, mint a hamarosan megjelenő Andor, a kicsit megosztó Obi-Wan Kenobi, illetve az Ahsoka, melynek forgatása nemrég kezdődött el. 

A szóban forgó sorozatban Rosario Dawson ismét eljátssza majd a címszereplőt, Hayden Christensen pedig újfent Darth Vader/Anakin Skywalker bőrébe bújik, a harmadik sztár pedig Natasha Liu Bordizzo lesz, aki Sabine Wrent formálja meg. A fiatal színésznő nemrég sajtókörúton vett részt a Netflixes Nappali műszak című film miatt és a The Hollywood Reporternél belekérdeztek abba is, hogy megnézte-e a Rebels animációs sorozatot, amiben karaktere először feltűnt a képernyőn. A rövid válasz szerint igen, mondván remek, ráadásul ingyenes felkészülés volt a szerepre. 

A kérdés nagyjából úgy hangzott, hogy a szerződtetése után a stáb szorgalmazta-e, hogy ledarálja a sorozatot, vagy egyáltalán nem, mondván nem szeretnék, ha abból építkezne és esetleg újra eljátszana valamit, amit már láthattunk. A válasz hosszú verziója a következő: 

"Úgy hiszem, valahol a kettő között. Természetesen mondták, hogy jó, ha megnézem a szériát, de az élőszereplős verzió nyilván teljesen más lesz és új, aminek meg kell találnia a saját útját, nem megismételni a korábbi művet. Éppen ezért számomra olyan a Rebels, mint egy emlékkönyv és rögtön úgy éreztem, hogy ez nekem való. Nem csak egy ingyenes felkészülési tananyag, amihez színészként soha sem volt még szerencsém. A karakterem emlékeit és történetét már elmesélték, szóval bíztattak rá a készítők, hogy nézzem meg, amit meg is tettem, mert miért is ne?" 

A színésznő mindemellett kifejtette, hogy karaktere erősen árasztja magából majd a fiatal Han Solo vibe-ot és nagyon élvezi a közös munkát Rosario Dawsonnal, ezen kívül pedig rendkívül izgatott amiatt, hogy valami szuper dolgot hozzanak össze. Az Ahsoka egyébként előreláthatólag már jövőre felkerül a Disney+-ra, a projektet pedig a fent is említett Jon Favreau és a Rebelsben, meg sok más Star Wars műben is közreműködő Dave Filoni viszi, így nem sok aggódni valónk van. Ti várjátok már a szériát? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!