D23 Expo: Szívszorító előzetest kapott a Tales of the Jedi animációs sorozat

D23 Expo: Szívszorító előzetest kapott a Tales of the Jedi animációs sorozat

Az alkotás Ahsoka Tanót és Dooku grófot helyezi a középpontba. 

A hétvége folyamán tartottál a D23 Expót, ami során a Disney számtalan újdonságot jelentett be a Marvel és a Star Wars rajongók legnagyobb örömére. Előzetesen láthattuk például a Mandalóri harmadik évadát, de megkapta végső kedvcsinálóját a Lázadók Szövetségének árnyoldalát bemutató Andor is. Érdekesség, hogy a napokban bejelentették, hogy ki alakítja majd a Rebels sorozatban megismert Ezra Bridgert az élőszereplős Ahsoka sorozatban. 

A napokban szerencsére animációs fronton is villantott a Disney és kiadtak egy szívfacsaró előzetest a Tales of The Jedi címre keresztelt sorozathoz, ami alapvetően Ahsoka Tano, illetve Dooku gróf és Qui-Gon Jinn történetébe enged betekintést. A két szálon futó cselekményben egyrészt megismerhetjük, hogy a fiatal togruta miként is került a Jedikhez, továbbá azt, hogy a bölcs mester hogyan távolodott el a rendtől és vált később Darth Tyranusszá. Kedvcsináló az alábbi videóban!

A sorozat előreláthatólag október 26-án érkezik a Disney+ kínálatába és ha tippelnünk kéne, akkor valamilyen szinten felvezeti majd az Ahsoka sorozatot is. Érdekesség még, hogy Liam Neeson egy epizódig eljátssza majd Qui-Gont, a karekter fiatal verzióját pedig fia, Micheál Richardson alakítja. Nektek egyébként hogy tetszett az előzetes? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!