Az EA mobilos Gyűrűk Ura játékában egy teljesen új gyűrűt is bemutatnak

Az EA mobilos Gyűrűk Ura játékában egy teljesen új gyűrűt is bemutatnak

A fejlesztők szerint lesz értelme ennek az újításnak, bár a rajongók nem csak emiatt orroltak meg a játékra.

Hanem egyszerűen azért, mert ismét mobilos verziót kap a Középföldén játszódó történet és ez bizony a bejelentés óta egyre többeknek szúrja a szemét. Ráadásul a csalódottságra rátesz egy lapáttal a Gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi sorozat is, mely sokak szerint a látványvilágon túl igazából csak meggyalázza Tolkien munkásságát. A Metacriticen például a felhasználók értékelése alapján (2630 gyűlt össze idáig) 2.9-es pontszámon áll a széria, ami elég gyatrának mondható.

A másik probléma, hogy sokáig abban reménykedett mindenki, hogy a The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth egy komplexebb és PC-re vagy konzolokra érkező cím lehet. Aztán jött a hidegzuhany, hogy mobilra fejlesztik a játékot, a mostani bemutató pedig nem tette népszerűbbé az új alkotást. Egy körökre osztott RPG címre lehet számítani, melyben a különböző korok hőseiből lehet majd összerakni egy csapatot. Továbbá Chris Salazar azt is megosztotta, hogy a játékban előkerül egy teljesen új gyűrű is és ez teszi lehetővé, hogy azt pakolhasson az ember a csapatába, aki a leghasznosabb számára. Mivel egy történetközpontú játékmód is helyet kapott a Heroes of Middle-earth-ben, ezért állítása szerint itt elmagyarázzák majd, hogy mit kell tudni erről az új gyűrűről.

Pontos megjelenési dátuma még nincs, viszont már a teszt fázisnál járnak a The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth kapcsán, így alighanem hamarosan bárki kipróbálhatja majd az ingyenes címet Androidon és iOS készülékeken. A solo mód mellett PvP is helyet kap benne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!