Fortnite: Ezzel a trükkel bármit felgyújthatsz a játékban

Fortnite: Ezzel a trükkel bármit felgyújthatsz a játékban

Itt az ideje, hogy lángba borítsátok a szigetet.

A Fortnite-ban jelenleg is a Fire Week zajlik, aminek a keretében visszatért a Primal Flame Bow és a Dragon’s Breath Shotgun. A season utolsó hetében a gyújtogatásé a főszerep, amelyhez egy hiba folytán megtalálták a legkönnyebb módszert.

A glitch kihasználásához egy Dragon's Breath Shotgunra lesz szükségünk, melyet az alábbi videóban látható módon kell használnunk.

GKI sokszor osztott már meg velünk hasznos praktikákat a csatornáján, és ismét nem kellett csalódnunk. A felvételen az látható, hogy az unvaultolt shotgunnal könnyedén felgyújthatunk bármit úgy, hogy a töltényünk közben nem fogy – ez kimondottan fontos, hiszen ez a fegyver elsütésenként, négy töltényt igényel. A trükk lényege az, hogy felugrás közben kell átváltanunk a shotunra, és tüzelni, majd rögtön kicserélni egy másik nálunk lévő tárgyra. Ennek következtében a fegyver elsül – sebzést nem okozhat a töltény –, és felgyújtja a becélzott területet.

Ez főként abban a helyzetben lehet hasznunkra, mikor egy ellenfél bedobozolja magát, és kiszeretnénk kergetni. Érdemes kihasználni amíg tehetitek, hiszen pár nap múlva vége a seasonnek, és valószínűleg búcsút mondhatunk a fegyvernek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is szeretsz gyújtogatni?

  • 17 %
  • 33 %
  • 50 %