Akciófigyelő: Két nagyszerű játékot ad ingyen az Epic Games!

Akciófigyelő: Két nagyszerű játékot ad ingyen az Epic Games!

Minek fizetnél ezért a két remek játékért, ha ingyen is ráteheted a kezed?

Az Epic Games Store a múlt héten kicsit visszafogta magát, egy borkészítő szimultátort, valamint néhány extra kozmetikai elemet adott "csak" ingyen a felhasználóknak. Most itt van a Spirit of the North és a The Captain, amelyekért garantáltan megéri ellátogatni a népszerű webáruházba. Steamen a két játékért összesen közel 10 000 forintot kéne kifizetned, ennyit spórolhatsz, ha az EGS-t választod.

The Captain

A Sysiac Games fejlesztőcsapat egy olyan kalandjátékot rakott össze, amely tiszteleg a régi korok point & click retro címei előtt. Egy galaxisokon átívelő utazásra invitál a The Captain, amely során ellenségekkel és barátokkal, furcsa lényekkel és ismerős humanoidokkal találkozhatsz. Thomas Welmut irányíthatod abban a küldetésben, amelynek célja, hogy megvédd a Föld bolygót a közelgő pusztulástól.

Spirit of the North

Az indie világ egy újabb gyöngyszemét húzhatod be nulla forintért Epicen. A Spirit of the North kizárólag egyjátékos móddal rendelkezik, azonban pont ez adja meg a rókás utazás esszenciáját. Egyedül kell megoldanod a fejtörőket, magadban kell felfedezned Izland csodálatos tájait. Egy nagybetűs Utazásra invitál téged az Infuse Studio, amely minden tekintetben megér egy feltelepítést.

Az ingyenes Hundred Days - Winemaking Simulator videójátékokat szeptember 22-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!