LoL: Sztárt sztárra cserélne a Karmine Corp, de mi lesz így Rekklesszel?

LoL: Sztárt sztárra cserélne a Karmine Corp, de mi lesz így Rekklesszel?

Állítólag ajánlatott tett a háromszoros EUM-bajnok Hans samáért.

Nem kell készpénznek venni a legfrissebb pletykákat, de az egész LoL-os közösség egy emberként vetette rá magát a szaftos információkra. A források szerint a Karmine Corp ajánlatott tett a Team Liquidnek, hogy szívesen leigazolnák Hans samát. Ez azért egy nagyon furcsa szituáció, mert a KC-nek van már egy elképesztően jó és tehetséges lövésze Rekkles személyében. Ha tényleg sikerül leütni az üzletet a TL-lel, akkor a svéd legenda számára elfogyott a hely a kezdőötösben, új együttest kereshet 2023-ra.

Mi történik a Team Liquidnél?

A szupercsapat-projekt hivatalosan megbukott, hiába raktak össze bizonyítottan eredményes játékosokból egy papíron ígéretes ötöst. Gyakorlatilag teljes kiárusítást tart a TL, ami azt jelenti, hogy megfelelő ajánlat esetén mindenki vihető. 

Hans sama sikertelen szezonokat töltött el a Liquidnél, sem az MSI, sem a Worlds nem jött össze a klub számára. A fiatal lövésznek a források szerint így nincs maradása az Egyesült Államokban, inkább visszatérne Európába. A Karmine Corp egy lehetséges állomás lenne számára, ugyanis a 23 éves francia srác gyakorlatilag hazatérne abba a ligába, ahol korábban már lehúzott néhány hónapot. Miközben a két szervezet tárgyal egymással az ADC átigazolásáról, addig Rekkles elkezdett nézelődni a piacon. Számára lehetséges célpontokból nincs hiány, tulajdonképpen egyetlen kérdés van csak. Ki tudja megfizetni azt az összeget, amit a nyugati világ talán legismertebb játékosa elkér azért, hogy az ő mezükben harcoljon az Idézők szurdokában? A következő egy-két hónapban mindenre is választ kaphatnak a rajongók, ugyanis a világbajnokság után kifutnak a szerződések, ami az átigazolási szezon hivatalos kezdetét jelenti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az LEC-ben találkozhatunk jövő tavasszal Rekklesszel?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.