Érdekes hírek érkeztek a Star Wars-filmek jövőjét illetően

Érdekes hírek érkeztek a Star Wars-filmek jövőjét illetően

Úgy tűnik, megvan mikor érkezik a következő mozi dátuma, plusz egy projekt eltűnt a süllyesztőben.

Annak ellenére, hogy a legutóbbi Star Wars trilógia és az azt követő spin-off filmek nem feltétlenül sikerültek jól, a Lucasfilmnek sikerült feltámadnia hamvaiból és a Disney+-os sorozatokkal meghódítani a világot. A stúdiónak konkrét terve van a jövőre nézve és a D23 Expón elárulták, mikor érkeznek majd a messzi-messzi galaxisban játszódó legújabb kalandok. Részletek az alábbi cikkben! 

Szerencsére Kathleen Kennedy nem mondott le a filmekről sem és megőrizte jó kapcsolatát a kicsit meghurcolt Rian Johnsonnal, aki saját trilógián töri a fejét, na meg Taika Waititi projektje is készülőben van, egyelőre azonban nem tudni, melyik alkotást láthatjuk legközelebb. Az viszont már biztos, hogy a franchise 2025. december 19-én tér vissza a mozikba, legalábbis a legújabb híresztelések alapján. 

Üröm az örömben, hogy a még 2020-ban bejelentett, Patty Jenkins irányítása alatt készülő Rogue Squadron viszont kikerült a Disney premiereket tartalmazó listájáról, így benne van a pakliban, hogy a stúdió nemes egyszerűséggel kukázta a projektet. Persze az is előfordulhat, hogy csak eltolják a munkálatokat, hogy helyet csináljanak Johnson vagy Waititi filmjének, mi viszont nem vagyunk ennyire bizakodóak. 

Akárhogy is legyen, izgatottan várjuk a franchise filmes részlegének híreit, mert oké, a sorozatok jók meg minden, az igazi Star Wars élményt viszont a mozikban kapja meg az ember, legalábbis szerintem. Ezzel ti is egyetértetek? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!