Máris kipróbálható az 1.18.1-es frissítés a teszt szerveren

Máris kipróbálható az 1.18.1-es frissítés a teszt szerveren

Ingyenes Hatodik érzék, Roham mód, új személyes tartalékok és még sok más!

Bemutatjuk az ingyenes „villanykörtét” a járművek legénységei számára; az új Roham módot, amely rengeteg eredeti játékmechanikát tartalmaz, jutalomként pedig egy progresszív 2D-stílust kínál; a továbbfejlesztett személyes tartalékokat; a több pályát érintő fejlesztéseket.

Ingyen Hatodik érzék mindenkinek

Az 1.18.1-es frissítéssel a Hatodik érzék készségből egy speciális parancsnoki elem válik! Ez azt jelenti, hogy minden járműved parancsnoka kezdettől fogva rendelkezni fog vele (beleértve azokat a parancsnokokat is, akiket nem toboroztál a barakkodban, illetve minden parancsnokot, akit ezentúl toborzol majd). Ez a változtatás minden játékos számára kényelmesebbé teszi a játékot, különösen az újak számára.

Ha az egyik járműved parancsnoka már rendelkezett a Hatodik érzék készséggel, akkor választhatsz számára egy ingyenes képességet vagy készséget. Ez az új képesség/készség automatikusan az eredeti Hatodik érzék készséggel azonos szintre fejlődik (pl. 100% esetén 100%-ra vagy 48% esetén 48%-ra). Azokban a ritka esetekben, amikor a hatodik érzék nulladik képesség volt, egy másik nulladik képességet vagy készséget választhatsz helyette (de csak egyszer minden járműparancsnoknál).

Végezetül pedig, a speciális parancsnoki elemek és a nulladik képességek/készségek külön jelennek meg a legénységi felületen.

Roham mód

Ha úgy döntesz, hogy azonnal beleveted magad a Roham módba a nyílt teszten, teljesen megértjük. Ez a vadonatúj mód rengeteg különleges szabályt és egyedi mechanikát tartalmaz, többek között:

  • 7v7 csaták, kizárólag X. szintű kifejleszthető és gyűjtői járművekkel
  • Matchmaking a játékosoknak a módban elért értékelése alapján
  • A jármű szerepének megfelelő, fejleszthető szerepképességek
  • Fontos pontok, amelyeket elfoglalva taktikai előnyöket szerezhetsz, például a tűztámogatást vagy a „mindent-látást” csapatodnak
  • A lehetőség, hogy hét játékosból álló szuperszakaszban játssz

Új személyes tartalékok

A továbbfejlesztett személyes tartalékokat mindenképp próbáld ki! Az egyszerűsített és menet közben aktiválható (még akkor is, ha éppen csatában vagy) tartalékok örvendetes változást jelentenek. Lehetetlen lenne néhány bekezdésben leírni az összes nagyszerű újdonságot, ezért javasoljuk, hogy olvasd el a frissített személyes tartalékokról szóló cikket. Ez a cikk tartalmazza a régi személyes tartalékok újakra történő átváltásának szabályait és egy átváltási kalkulátort is. De röviden: az átalakítással nem vesztesz semmit, és nagy valószínűséggel a személyes tartalékok értéke is nőni fog.

További pályák kapnak egyensúlyi módosításokat

Folytatódik a pályák finomhangolása. Az 1.18-as frissítésben jó néhány pályához érkeztek egyensúlyi módosítások. Miután rengeteg visszajelzést és adatot elemeztek a Wargaming fejlesztői, az 1.18.1-ben további négy helyszín kerül javításra, így Himmelsdorf, Fisherman's Bay, Sand River és Malinovka.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.