Egy hónapja jelent meg Tuscan, de máris elnéptelenedett a pálya

Te kipróbáltad már az új Tuscant?

Szinte napra pontosan egy hónapja annak, hogy végre megjelent a legendás 1.6-os pálya CS:GO-s verziója, megjelent az új Tuscan. Augusztus 16-án, az ünnepi frissítésben hozta be MM-re a pályát a Valve, amit hosszú várakozás előzött meg, gyakorlatilag 2 éve vártuk már a pálya megjelenését. De mi most a helyzet vele?

Az a helyzet, hogy nem sok jó. A Valve a megjelenés után hozzá sem nyúlt, kaptunk már frissítést azóta, de egyik sem foglalkozott a pályával,  a játékosok körében pedig aratott osztatlan sikert. Olyannyira nem, hogy egyre többen panaszkodnak, miszerint nem lehet bejutni a pályára, 20-30, estenként akár hosszabb várakozás is vár arra, aki Tuscanon játszana MM-et.

39 percnyi várakozás az azért komoly (forrás: Reddit)

A várakozási idő persze sok mindentől függ, földrajzi helyzettől, aktuális időtől, rangtól, stb, de azért a 39 perc még így is extrém hosszú. Egyszerűen nem olyan tökéletes még a pálya, hogy népszerű legyen, csak nem értem miért nem foglalkozik ezzel a Valve.

A legtöbb játékos a T-oldalra panaszkodik, de sokan nincsenek kibékülve a védekező térféllel sem. Főleg 2nd mid és az A-lerakó okoz gondokat. Nehezen játszhatóak, vagy haszontalan területek a körökben vagy annyira nagy figyelem szegeződik rájuk, hogy a pálya többi része gyakorlatilag üresen marad. Sok frissítést elviselne a pálya, ami természetes is, hiszen minden map esetében élesben derül ki, hogy hosszú távon mi működik és mi nem. De hol a Valve? Miért nem frissül már a pálya?

Ez így sajnos messze van még attól, hogy versenypálya legyen, pedig jó lenne valami újdonság, Vertigo, Overpass és Mirage is simán kikerülhetne a map poolból, ha csak ideiglenesen is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!