Újraalkották a World of Warcraft leglegendásabb fegyverét

Újraalkották a World of Warcraft leglegendásabb fegyverét

Let them come, Frostmourne hungers!

Nézegetem egy jó ideje Febo videóját, de még mindig nem térek magamhoz a csodálattól. Febo egy több, mint tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező ékszerész, aki néhány évvel ezelőtt saját céget nyitott, és most már saját műhelye is van. Első high-end projektjének pedig nem mást választott, mint a World of Warcraft világának legszebb és leglegendásabb fegyverét (nekem is áll egy az íróasztalomon – szerk.), a Frostmourne-t. Arthas és a Wrath of the Lich King a WoW egyik fénykorát jelentette, a mai napig az egyik legnépszerűbb kiegészítő a közösség körében.

A Frostmourne képes szétzúzni és bebörtönözni áldozatai lelkét, az élőket pedig a Lich King élőhalott szolgáivá változtatja. Arthas királyokat ölt meg és nemzeteket pusztított el vele. Ennek az ékszerész is szemtanúja volt, ugyanis gyerekkora óta játszik Warcraft-játékokkal. „Mivel a Frostmourne 2004 óta szerepel a lore-ban különböző játékokban és bővítésekben, ki kellett választanom, hogy melyik dizájnt használjam referenciaként" – mondja Febo. „A Warcraft Reforged dizájnját használtam, és tudom, hogy mindenki utálja a Reforgedet, de számomra még mindig ez a legkedvesebb változata Frostmourne-nak, és egyértelműen ez tartalmazza a legtöbb részletet: és én szeretem a részleteket! – tette hozzá. A pici kardot ezüst és arany használatával építette meg, és több, mint 700 órát dolgozott rajta. A pengét már sokan elkészítették a valóságban is, mégis újra és újra elkápráztatnak ezek a munkák.

Az alábbi kisfilmben láthatjátok a munkafolyamatokat, és az elkészült kardot minden lehető szemszögből.

Az alábbi videóban megnézhetitek az Arthas bukása előtti perceket, melyen elhangzik az az ikonikus mondat is (2:29-től), amelytől a mai napig a hideg kiráz, pedig már vagy 1000-szer meghallgattam.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál anno a World of Warcraft Wrath of the Lich King kiegészítőjével?

  • 50 %
  • 50 %