Hirdetés

Megjött az első rajongói terv az IEM Rio Major matricáihoz

A riói verseny lehet végre az a Major, amire hosszú évek óta várunk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Remek azt látni, hogy mekkora felhajtás van a CS:GO következő Majore, az IEM Rio torna körül. Az egészen felejthető PGL tornák után végre egy minden eddiginél izgalmasabb verseny előtt állunk, egy olyan Major előtt, amire eddig nem volt példa. Az eddigi legnagyobb Major torna van készülőben, az eddigi legnagyobb közönséggel, akik ezúttal nem csak a rájátszás utolsó napjaiban látogathatják majd a versenyt.

Rengeteg új jegyet dobott ki az ESL, melyek alig több, mint 90 perc el is keltek. A teljes Major teltház lesz, ami máris garantálja a parádés hangulatot. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mely csapatok lesznek a legerősebbek és persze arra, hogy milyen lesz a torna matricagyűjteménye.

Sajnos a matricák dizájnját nézve sem volt túl erős a legutóbbi PGL Major, Rióban ezen is változtathatnak. Bár hivatalosan még nem mutatta meg a Valve, hogy miként fognak kinézni a matricák, már van egy roppant látványos rajongói elképzelés. Rendkívül mutatós az ország területének rajza a háttérben, de őszintén szólva, a Valve részéről kihagyott ziccer lenne, ha nem a Megváltó Krisztus szobor szerepelne a matricán. Meglátjuk, szerencsére nincs már messze a Major.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!