Megjött az első rajongói terv az IEM Rio Major matricáihoz

Megjött az első rajongói terv az IEM Rio Major matricáihoz

A riói verseny lehet végre az a Major, amire hosszú évek óta várunk.

Remek azt látni, hogy mekkora felhajtás van a CS:GO következő Majore, az IEM Rio torna körül. Az egészen felejthető PGL tornák után végre egy minden eddiginél izgalmasabb verseny előtt állunk, egy olyan Major előtt, amire eddig nem volt példa. Az eddigi legnagyobb Major torna van készülőben, az eddigi legnagyobb közönséggel, akik ezúttal nem csak a rájátszás utolsó napjaiban látogathatják majd a versenyt.

Rengeteg új jegyet dobott ki az ESL, melyek alig több, mint 90 perc el is keltek. A teljes Major teltház lesz, ami máris garantálja a parádés hangulatot. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mely csapatok lesznek a legerősebbek és persze arra, hogy milyen lesz a torna matricagyűjteménye.

Sajnos a matricák dizájnját nézve sem volt túl erős a legutóbbi PGL Major, Rióban ezen is változtathatnak. Bár hivatalosan még nem mutatta meg a Valve, hogy miként fognak kinézni a matricák, már van egy roppant látványos rajongói elképzelés. Rendkívül mutatós az ország területének rajza a háttérben, de őszintén szólva, a Valve részéről kihagyott ziccer lenne, ha nem a Megváltó Krisztus szobor szerepelne a matricán. Meglátjuk, szerencsére nincs már messze a Major.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!