Reagált a Rockstar Games a GTA 6-ot ért szivárgásra

Reagált a Rockstar Games a GTA 6-ot ért szivárgásra

A stúdió közleményben reagált a történtekre.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tegnap egy hacker ellopott a Rockstar Gamestől több, mint 90 felvételt a Grand Theft Auto 6-ról, melyet az interneten is közzétett. Azóta az illető már zsarolja is a stúdiót, ugyanis állítása szerint nála vannak a GTA V és a GTA 6 forráskódjai is. A botrány miatt akár az is előfordulhat, hogy csúszik a fejlesztés, valamint fejek hullhatnak a Rockstar Gamesnél. Reméljük a helyzet minél gyorsabban és a lehető legkevesebb kárral megoldódik. Néhány perce közösségi média felületein közzétett a cég egy közleményt az esettel kapcsolatban.

Közlemény a Rockstar Gamestől

„Nemrégiben hálózati behatolás történt nálunk, amelynek során egy illetéktelen harmadik fél illegálisan hozzáférhetett és letölthetett bizalmas információkat a rendszereinkből, beleértve a következő Grand Theft Auto korai fejlesztési felvételeit. Jelenleg nem számítunk arra, hogy az élőjáték-szolgáltatásainkban fennakadások lennének, és hogy ez hosszú távon hatással lenne a folyamatban lévő projektjeink fejlesztésére.

Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy a játékunkkal kapcsolatos részleteket ilyen módon osztották meg veletek. A következő Grand Theft Auto játékon végzett munkánk a tervek szerint folytatódik, és továbbra is ugyanolyan elkötelezettek vagyunk, mint eddig, hogy olyan élményt nyújtsunk nektek, játékosainknak, amely valóban felülmúlja az elvárásaitokat. Hamarosan ismét tájékoztatni fogunk mindenkit, és természetesen megfelelően be fogjuk mutatni nektek a következő játékot, amikor az elkészül. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a folyamatos támogatást ebben a helyzetben."

– A Rockstar Games csapata

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!