LoL: G2 Jankos elmondta, milyen dzsungeles metát vár a Worldsön

LoL: G2 Jankos elmondta, milyen dzsungeles metát vár a Worldsön

Jankos a Worlds tier listája után beszélt a lehetséges dzsungeles választásokról is.

Egyre több, a 2022-es League of Legends világbajnoksághoz kapcsolódó témában mondja el saját csatornáján Jankos véleményét. A G2 Esports lengyel dzsungelese néhány napja megosztotta erősorrendjét, avagy összerakta a saját tier listáját. Ezúttal a saját szerepkörének lehetséges metáját elemezte röviden, avagy elmondta, hogy szerinte mely junglerek lesznek a meta meghatározó szereplői.

Hecarim

Ugyan gyengítést kap a hős a 12.18-as frissítésben, Jankos szerint nem lehet majd megkerülni a vágtázó lovast. Több build építhető rá, könnyű vele gankelni, nagy a burst sebzése, valamint nem kell a szomszédba mennie tábortakarítási képességekért. Egy igazi Jolly Joker jelenleg, érdemes Solo Queue-ban is használni.

Maokai

A Riot úgy próbálta meg átalakítani a hőst, hogy dzsungelben használják a játékosok. Na ez nem sikerült, mert inkább támogatóként valamint a felső ösvényen lehet vele találkozni. A 12.18-as patchben finomhangolják majd a képességeket, így végre tényleg megérkezhet az erdőbe a csemetéket dobáló sétáló fa.

Sejuani

Óriási népszerűségnek örvend a két szerepkörben bevethető tank. Topon és jungle-ben egyaránt remek számokat produkál, Jankos szerint nem is esik ki majd a metából a szeptember 29-én induló Worldsön.

Ezt a három hőst emelte ki az LEC kétszeres MVP-je, de van még egy karakter, akiről ejtett néhány szót. Olaf egy rizikós választás lehet szerinte, de érdemes talán kockáztatni főleg azoknak a csapatoknak, akik egy-egy összecsapásba "az esélytelenek nyugalmával" érkeznek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!