LoL: Ruler a Worlds főeseményének minden forgatókönyvét megvalósította már

LoL: Ruler a Worlds főeseményének minden forgatókönyvét megvalósította már

Már csak a play-inben való kiesés hiányzik számára, valószínűleg nem lenne szomorú, ha ez nem jönne össze számára.

Egy igen érdekes statisztika látott napvilágot a Gen.G világbajnok lövészéről, Rulerről. A tehetséges koreai játékos már a hatodik Worlds-részvételére készül 23 évesen, miután nyáron csapatával megnyerte a koreai LCK-t. Vajon meddig juthat a vb-n?

A Gen.G idén a fő esemény D csoportjában kezdi meg szereplését, ahol jelenleg az amerikai 100 Thieves és a tajvani CTBC Flying Oyster van rajtuk kívül. Ehhez csatlakozik majd egy csapat a selejtezőkből. Egy biztos: bárhol is végez, nem lesz számára újdonság. Ugyanis a fő esemény során a világbajnokság minden szakaszában ért már véget számára a verseny. A play-inben még nem járt, így az hiányzik a kollekcióból, bár ezt feltehetően nem bánja. A legrosszabbul 2019-ben járt, amikor a Gen.G nem jutott ki a világeseményre. 2018-ban estek ki a csoportból, amikor a kínai Royal Never Give Up (4-2), az amerikai Cloud9 (4-2) és az európai Team Vitality (3-3) mögött utolsóként végeztek a B jelű kvartettben (1-5). Ez volt egyénként a klub első szereplése ezen a néven. Ezt leszámítva Ruler mindig eljutott a kieséses szakaszig. 2020-ban a negyeddöntő jelentette a végállomást az európai G2 ellen (3-0). Tavaly az elődöntőig meneteltek, ott kaptak ki a későbbi bajnok, jelenleg címvédő kínai EDward Gamingtől (3-2). Döntőben kétszer járt, még amikor a csapatot Samsung Galaxynak hívták. 2016-ban első évében ezüstérmes lett a Faker vezette koreai SKT T1 mögött (3-2), majd egy évre rá visszavágtak és 2017-ben ők emelhették fel a magasba a trófát (3-0).

További érdekesség, hogy volt már első, második és negyedik is a csoportkörben, harmadik még nem. Szerinted idén meddig juthatnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted meddig jut Ruler idén?

  • 25 %
  • 13 %
  • 25 %
  • 25 %
  • 13 %