A Warner elkaszálta a 2022-es DC FanDome eseményt

A Warner elkaszálta a 2022-es DC FanDome eseményt

A stúdió inkább más rendezvényeken szeretné promótálni filmjeit és sorozatait. 

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2022 egyáltalán nem a Warner Bros. éve, ugyanis a Discovery-vel való egyesülés miatt a frissen hatalomra kerülő David Zaslav iszonyatos spórolási akcióba kezdett, hogy megtakarítson 3 milliárd dollárt. A dolog azonban a visszájára sült el és a különböző projektek elkaszálása miatt a vállalat tőzsdei értéke több mint 20 milliárd dollárral csökkent, így a stúdió már csak két filmet tud megjelentetni az év hátralévő részében. 

A nagy megtakarítási csomagnak most újabb áldozata van egyébként, ugyanis a Variety információ szerint a Warner elkaszálta a DC FanDome-ot, ahol az elmúlt években online formában mutatták be a rajongókra váró újdonságokat. A hivatalos indoklás szerint a stúdiónak már nincs szüksége az eseményre, mondván visszatértek a nagyobb tömegrendezvények és inkább ott szeretnének kapcsolatot teremteni a rajongókkal. 

A lépés persze jogosnak tűnhet, azonban mintha elfelejtették volna azt a tényt, hogy a FanDome-ot a világ minden részéről tudták követni az érdeklődők, plusz egy remek kiegészítő program volt, ami csak a DC projektekről szólt.Mondjuk nem is nagyon lenne mivel haknizni, egyedül Dwayne Johnson Black Adam mozija érkezik már csak az idén, a Shazam 2-őt ugyanis eltolták, plusz a The Flash film körül inkább csend honol, köszönhetően Ezra Miller ámokfutásának. Na mindegy, ennyit a DC FanDome-ról, kár érte, kiváló ügynök volt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!