A Ubisoft hivatalosan is bejelentette a következő Assassin's Creed játékot

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette a következő Assassin's Creed játékot

A stúdió megerősítette a pletykákat és már biztos, hogy érkezik a Mirage. 

Az elmúlt néhány napban felkavarták az állóvizet az Assassin's Creed franchise körül, ugyanis több helyről is olyan iparági pletykák érkeztek, miszerint a következő játék előreláthatólag a Közel-Keleten játszódik, a főhős pedig a Valhallában megismert Basim Ibn Ishaq lesz. A projekt sokáig Rift néven futott, a megjelenési cím azonban Mirage lesz és a történet nagyjából a 800-as évek végén indul. Részletek az alábbi cikkben!

A Ubisoft először nem kommentálta a híreszteléseket, tegnap azonban napvilágot látott egy borítókép a készülőben lévő játék egyik kiegészítőjéről, ami nagyjából az utolsó csepp volt a pohárban. A fejlesztők úgy ítélhették meg, hogy már mindegy-mindegy alapon akár ők is beszállhatnak a buliba, ezért tegnap este hivatalosan is bejelentették az Assassin's Creed Mirage létezését egy sokatmondó fotóval, amin maga a főhős, Ishaq látható, klasszikus bérgyilkos gúnyában. 

Érdekesség, hogy a stúdió valószínűleg meg szerette volna várni a szeptember 10-én esedékes Ubisoft Forward eseményt a leleplezéssel, így viszont a fenti bejegyzésben kiemelték, hogy a további infókat ott osztják majd meg a nagyérdeművel. A pletykák alapján egyébként egy ízig-vérig letisztult játékról van szó, ami rendkívül hajaz az eredeti trilógiára, mivel az RPG elemeket kukázták, a dialóg opciók is mentek a levesbe, de visszatér az Eagle Vision, a játék debütálása meg előreláthatólag jövő tavasszal várható. Ti várjátok már? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!