Ekkor játszhat majd először a FIFA 23-mal!

Ekkor játszhat majd először a FIFA 23-mal!

A szerencsések már szeptember 30. előtt bevehetik az ellenfél kapuját a FIFA 23-ban.

A FIFA-közösség már tűkön ül, alig várja, hogy letölthesse a legújabb részét a legendás sorozatnak. A szerencsésebbeknek már csak egy hetet kell várni, de mindössze 10 nap múlva mindenki számára elérhetővé válik. Azt már fél lábon is kibírjuk, nem igaz?

Alapvetően négy módon kezdhetjük meg a játékot, és ez két dátumhoz köthető. Az EA minden játékához 10 órányi korai hozzáférést biztosít a játékosoknak, ha az EA Play tagjai. Ez a FIFA 23 esetén is így van. Ennek ára 4,99 dollár/3,99 font havonta vagy 29,99 dollár/19,99 font évente. Amennyiben rendelkezel előfizetéssel, már elő is töltheted a programot, hogy aztán szeptember 27-én játszhass is a 10 órás triallel. Ugyanezen a napon hasonló a helyzet, ha EA Play Pro előfizetésed van. Az EA Play Pro Ultimate Edition Access is 27-én indul, csak PC platformon. Valamint azok a játékosok, akik megvásárolták az Ultimate Editiont, szintén szeptember 27-én kezdhetik meg a gólgyártást. Azok számára, akik a Standard Editionnel rendelkeznek, szeptember 30-án nyílik meg a játék.

Jó hír továbbá, hogy a bétával vagy a demóval ellentétben, amelyeknél a funkciókat és a játékmódokat lecsupaszítják, a korai hozzáférés az EA Playen keresztül a teljes játékot feloldja, így az Ultimate Teamet is. A 10 óra lejárta után azonban a megjelenésig nem lesz elérhető a FIFA 23, így az Electronic Artsnak lesz egy pici ideje a hibákat javítani a teljes megjelenésig.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te rendelkezel EA Play-előfizetéssel?

  • 43 %
  • 57 %