Nagyon menő lesz a Fortnite x SypherPK együttműködés

Nagyon menő lesz a Fortnite x SypherPK együttműködés

Erősen kezdi az évadot az Epic Games.

Ahogy arról egy korábbi cikkben beszámoltam, a híres sportolókat, zenészeket és streamereket felsorakoztató Icon Series sorozat következő résztvevője, SypherPK lesz. A közkedvelt tartalomgyártó szeptember 17-én fedte fel a jövendőbeli kinézetét, mely hamarosan megszerezhetővé válik a Battle Royale-ban is.

Először a (P).K.O. - The SypherPK Icon Cup keretében juthatnak hozzá a legjobbak. Ez a duó verseny szeptember 21-én kerül megrendezésre, akik pedig elérnek legalább 8 pontot, megkapják a Sypher’s Mask Emoticont.

Az Item Shopban az ezt követő napon – szeptember 22-én – válik elérhetővé. A csomag tartalmazni fog három különböző outfit stílust, hozzájuk tartozó maszkot, egy emote-ot, egy back blinget és egy pickaxe-t – az utóbbi kettőt kétféle stílusban. A különböző kozmetikai eszközök megtekintéséhez, az Epic Games hivatalos oldalát ajánlom, mert nagyon menő animációt készítettek hozzá, amit kár lenne kihagyni.

Egy különálló Creative sziget is érkezett, amely a SypherPK's Pit Island nevet viseli. Itt is behúzhatunk két ingyenes tárgyat  SYPHER IS HERE Spray és Oni Ascension Loading Screen –, valamint sok XP-t azzal, ha teljesítjük az Icon Series küldetéseket. Ezenfelül érdemes kipróbálni az itt található PvP zónákat, igazán szórakoztatóak.

Az esemény szeptember 18-tól október 2-ig elérhető, ne hagyjátok ki. Jó szórakozást!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik az együttműködés?

  • 29 %
  • 43 %
  • 29 %