FIFA 23: Jason Sudeikis, a Családi üzelmek és a Förtelmes főnökök sztárja is csatlakozik a játékhoz

FIFA 23: Jason Sudeikis, a Családi üzelmek és a Förtelmes főnökök sztárja is csatlakozik a játékhoz

Így igaz, a hír igaz! A virtuális csapat csatlakozik a küzdelmekhez.

„Football is life" – mondta Dani Rojas. A mexikói csatár ezt a mentalitást hozza magával a FIFA 23-ba is, ugyanis megegyezett az Apple és az Electronic Arts, így a fiktív AFC Richmond, Ted Lasso csapata szerepel a FIFA 23-ban, ezt maga a stúdió erősítette meg egy előzetes formájában. Az információ már néhány napja lebukott, amikor szemfüles játékosok észrevették az EA oldalán a ratingeknél a kitalált angol csapatot. Az Emmy-díjas sorozat szereplői tehát mind részesei a játéknak.

Szó szerint. Ugyanis face scan segítségével átültették Jason Sudeikis és tanítványai arcképét a játékba, így Ted Lasso mellett Beard edző, a már említett Dani Rojas, Roy Kent, Jamie Tartt és Sam Obisanya is részese lesz a programnak.

Az EA az alábbi előzetessel leplezte le a hírt, amelyben olyan futballsztárok is szerepelnek, mint Wayne Rooney és Jack Grealish:

Ráadásul több játékmódban is elérhetőek lesznek, például a karrier módban, a Kick Offban, az Online Friendliesben és az Online Seasonsben is, de bizonyos elemek még az Ultimate Teamben is megjelennek. Aki esetleg nem ismerné a sorozatot, annak mindenképpen ajánlom, remek humora van, kikapcsolódásnak tökéletes. Eredetileg az alábbi reklámból indult el, amivel az NBC Sports bejelentette, hogy a jövőben sugároz Premier League mérkőzéseket. Annyira népszerű lett, hogy sorozattá nőtte ki magát, amely több részletet is megtartott az eredeti videóból. 

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik évad tetszett jobban?

  • 0 %
  • 0 %
  • 75 %
  • 25 %
  • 0 %